Glebulka wjechała ( dzięki koledze pablovw ) kit 60/40 trochę mnie szokuje obniżenie, standardowe szesnastki się schowały w nadkolach, teraz muszę szybko coś z tymi kołami zrobić bo wygląda jak audi allroad z zepsutym zawieszeniem pneumatycznym , aż się boję myśleć jak tym się będzie jeździło jutro odbieram bo jeszcze geometria została do zrobienia.
Na takiej glebie to i szesnastki mi wystarczą, wygląda jakby 18cali miało nie wejść <ok>
No i bomba, teraz to to wygląda kozak.
Teraz gleba duża, a pojeździsz rok i będziesz szukał gwintu , bo za mało :lol:
Też tak miałem...
Coraz bardziej podoba mi się ten Twój kolor <ok> Pozdro
jak byłem u Atlasa w lato to miał swoje RH w polerce i auto stalo na seryjnych kołach od A8 i właśnie sie nie mieściły, ale wystarczy założyć odpowiednie opony do 18" i tak jak pablovw, napisał, będziesz szukał gwintu bo będzie za wysoko :mrgreen:
Też mi tak mówili, ale nie mieli racji, kilka gwintów przeszło obok mnie bez echa, strasznie nie wygodny setup. No ale Cabem codziennie do pracy nie jeździsz to może zaryzykujesz
18" pozwoli na piękne spasowanie błotnika z kołami, a prześwit pod samochodem pozwoli na jazdę bez większych utrudnień po nabraniu umiejętności. Mogę wstawić film jak się jeździ moim na sporo większym obniżeniu.
dzięki za dobre słowa, zakupiłem trochę elektroniki gamma tak do szafy narazie i clariona w stylu klasycznym bardzo ładnie wykonanego super pasuje do konsoli nie ma cd tylko radio/aux/usb, ciężko go było namierzyć w Polsce, jest już niedostęny w oficjalnej sprzedaży.
jakie polecacie opony do felgi 7,5x17 et30, na tył chyb 205/40 ?
podświetlony jest kolorystycznie bardziej pomarańczowy u mnie zgrywa się z zegarami od ciśnienia aku i oleju, od nawiewów, nad radiem są te guziki i one są już czerwone ale bardzo fajnie się wkomponowało wrzucę fotkę jutro.