Audi 80 B4 2.0 ABK LaseRRot / #FAKE COMPETITION :D
dawkon13- Następny wypad to pewnie VAG Jarocin
Ogonisty- naklejki są przejściowe, więc wkrótce napewno znikną :mrgreen:
Póki co musze próg zrobić (listwa już przyszła i czeka na montaż)
tylną klapę i maskę pomalować, bo po każdym umyciu, robi się coraz bardziej ''blada'' :roll:
[ Dodano: 2015-01-09, 16:53 ]
Mała zmiana w przednich kloszach <ok>
[ Dodano: 2015-01-09, 16:57 ]
A tutaj foto na szybko, jak to wygląda :mrgreen:
[ Dodano: 2015-01-14, 21:23 ]
Od chwili, kiedy nabyłem auto, drażni mnie bardzo temat lewego tylnego narożnika, a mianowicie odstającego lewego kierunka z lampą :-x / FOTO:
Lakiernik mnie przekonywał, że stary samochód i nie warto, ja jednak zostanę raczej przy swoim i spasuje ten błotnik, bo bardzo szpetnie to wygląda, na dodatek odcień jest ''czerwony zmatowiały'' w porównaniu do reszty :roll:
Czekam na wsze opinie, co o tym sądzicie ?
Ogonisty- naklejki są przejściowe, więc wkrótce napewno znikną :mrgreen:
Póki co musze próg zrobić (listwa już przyszła i czeka na montaż)
tylną klapę i maskę pomalować, bo po każdym umyciu, robi się coraz bardziej ''blada'' :roll:
[ Dodano: 2015-01-09, 16:53 ]
Mała zmiana w przednich kloszach <ok>
[ Dodano: 2015-01-09, 16:57 ]
A tutaj foto na szybko, jak to wygląda :mrgreen:
[ Dodano: 2015-01-14, 21:23 ]
Od chwili, kiedy nabyłem auto, drażni mnie bardzo temat lewego tylnego narożnika, a mianowicie odstającego lewego kierunka z lampą :-x / FOTO:
Lakiernik mnie przekonywał, że stary samochód i nie warto, ja jednak zostanę raczej przy swoim i spasuje ten błotnik, bo bardzo szpetnie to wygląda, na dodatek odcień jest ''czerwony zmatowiały'' w porównaniu do reszty :roll:
Czekam na wsze opinie, co o tym sądzicie ?
- GreenNatural
- Forum Audi 80
Przemas80, auto do PL przyjechało m.in. z ''pomiętolonym''błotnikiem 10 lat temu, a wiadomo, że Polak potrafi, no i zrobił to wyśmienicie :evil: , podobnie zresztą jak maskę i tylną klapę
GreenNatural, plastik jest, sprawdzałem kilka dni temu , więc spasowanie, ale zrobić trzeba, bo już się na to patrzeć nie da, i szczerze powiem że nie widziałem bardziej odstającej Lampy
teo19aa, kierunki zamówiłem na internecie jako przyciemniane już, dodam, że są firmy DEPO
Jeżeli chodzi o lampy to uważaj na te ''klamerki'' co szkło lampy trzymają, bo może pęknąć, ogólnie rzecz raczej prosta do wykonania Malowałem je sprayem / czarny mat :mrgreen:
Oczywiście po całej operacji musisz lampy ustawić :mrgreen:
GreenNatural, plastik jest, sprawdzałem kilka dni temu , więc spasowanie, ale zrobić trzeba, bo już się na to patrzeć nie da, i szczerze powiem że nie widziałem bardziej odstającej Lampy
teo19aa, kierunki zamówiłem na internecie jako przyciemniane już, dodam, że są firmy DEPO
Jeżeli chodzi o lampy to uważaj na te ''klamerki'' co szkło lampy trzymają, bo może pęknąć, ogólnie rzecz raczej prosta do wykonania Malowałem je sprayem / czarny mat :mrgreen:
Oczywiście po całej operacji musisz lampy ustawić :mrgreen:
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Przemas80, widzialem, widziałem... i powiem, że wygląda to naprawdę bajerancko :mrgreen: Kiedyś być może widziałem coś podobnego, ale juz nie pamiętam KAROLEK22XX, Dzisiaj cykłem od boku dwie fotki, i myślę, że jednak błotnik, zresztą sami zobaczcie, jaka wyrwa pod lampą :roll:
[ Dodano: 2015-01-19, 17:35 ]
Tutaj jeszcze kilka zaległych zdjęć, a mianowicie wpadło radio JVC KD-X210, oraz Subwoofer 600 Watt firmy BLAUPUNKT :mrgreen:
[ Dodano: 2015-01-19, 17:35 ]
Tutaj jeszcze kilka zaległych zdjęć, a mianowicie wpadło radio JVC KD-X210, oraz Subwoofer 600 Watt firmy BLAUPUNKT :mrgreen:
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
KAROLEK22XX, lampa ori Hella, więc pozostaje wizyta u blacharza/lakiernika, na którą dzisiaj planuję się umówić , oprócz tego mi obada próg, bo kiedyś był szpachlowany i nikt tego nie pomalował więc pomaluję oba A z tym oklejaniem, to mógłbyś mi na PW wysłać zdjęcia jak to wygląda, to sb zerknę raz jeszcze, bo może bym się skusił :mrgreen:
[ Dodano: 2015-01-22, 18:09 ]
Byłem dzisiaj u lakiernika, i stwierdził, że błotnik jest do sprostowania, krótko mówiąc ktoś kiedyś spieprzył robotę :roll:
[ Dodano: 2015-01-29, 18:55 ]
Foto silnika, gdyż jakimś cudem jeszcze nie dodałem
Kilka świeższych zdjęć z zimy
Oraz zdjęcia z dzisiaj, w trakcie mycia + sorki za jakość, ale miałem mokre ręce i telefon pod ręką :mrgreen:
Przed:
Po umyciu:
[ Dodano: 2015-01-22, 18:09 ]
Byłem dzisiaj u lakiernika, i stwierdził, że błotnik jest do sprostowania, krótko mówiąc ktoś kiedyś spieprzył robotę :roll:
[ Dodano: 2015-01-29, 18:55 ]
Foto silnika, gdyż jakimś cudem jeszcze nie dodałem
Kilka świeższych zdjęć z zimy
Oraz zdjęcia z dzisiaj, w trakcie mycia + sorki za jakość, ale miałem mokre ręce i telefon pod ręką :mrgreen:
Przed:
Po umyciu:
PROmil, jutro spróbuje wstawić ten narożnik jak mówiłeś, w razie co, to się umuwimy tam na kiedyś + fajnie ''pirdzi'' ten twój wydech, musze u siebie też coś wykąbinkować <ok>
[ Dodano: 2015-02-06, 20:56 ]
Wracając do tematu lampy, zdjęłem raz jeszcze, i co się okazało? A okazało się, że ma ten plastik trzymający pęknięty, a druga rzecz to te ''cycki'' , jeden z nich jest urwany, i teraz mi powiedźcie, czy może mieć to aż taki wpływ, żeby lampe wystawić tak mocno? /FOTO:
PORÓWNANIE:
[ Dodano: 2015-02-18, 14:09 ]
Wczoraj, korzystając z wolnego czasu, postanowiłem pod nieobecność ojca, na chwilę ''przeszczepić'' z jego 80-tki narożną do mojej, i oto rozwiązanie całej zagadki, teraz aby znaleźć ori Helle z całym plastikiem i uchwytami i będzie malina <ok>
FOTO:
P.S : Dodam, że niedawno zawitały emblematy na tylną klapę
[ Dodano: 2015-02-06, 20:56 ]
Wracając do tematu lampy, zdjęłem raz jeszcze, i co się okazało? A okazało się, że ma ten plastik trzymający pęknięty, a druga rzecz to te ''cycki'' , jeden z nich jest urwany, i teraz mi powiedźcie, czy może mieć to aż taki wpływ, żeby lampe wystawić tak mocno? /FOTO:
PORÓWNANIE:
[ Dodano: 2015-02-18, 14:09 ]
Wczoraj, korzystając z wolnego czasu, postanowiłem pod nieobecność ojca, na chwilę ''przeszczepić'' z jego 80-tki narożną do mojej, i oto rozwiązanie całej zagadki, teraz aby znaleźć ori Helle z całym plastikiem i uchwytami i będzie malina <ok>
FOTO:
P.S : Dodam, że niedawno zawitały emblematy na tylną klapę