[80 B4 ACE+] 1994 competition michau'a :) recaro S2 str.4
-
- Forum Audi 80
- Imię: Michał
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
oj tak juz wiem co to quattroemanuel33 pisze:Quattro właśnie do tego służy zimą. Kto ma quattro ten wie :mrgreen:Bronek27 pisze:z tego remontu to tylko głowica jak dobrze pamiętam i jeszcze kilka filmików u Andrzeja niech ci służy jak najdłużej
Żebyś widział co swego czasu robiłem swoim :mrgreen: :mrgreen:
Kolego nie przejmuj się negatywnymi komentarzami. Grunt że auto służy i cieszy. Olej i tyle i nie wspominaj o nich w każdym poście, bo faktycznie wrogów sobie narobisz a masz fajne autko.
Możesz zrobić foto silnika oraz kompa od silnika ? Digi. Chce zobaczyć jak to jest zrobione.
No pewnie pewnie, olewam i tyle
Szczerze? nie wiem gdzie jest komp silnika, jak go namierze to podesle foto Nie mniej wydaje sie to byc w miare schludnie zrobione. Wiazka owinieta tasma taką materialowa, jest ok i dziala tez ok
dzisiaj posprzatalem audiczke, pojeździlem i to sporo sa tez juz nowe tablice
jutro mam nadzieje ze przyjdzie zbiorniczek wyrownawczy to go wymienię oraz obudowę przełacznika pod kierownicą, co by mieć klakson <ok>
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
emanuel33 luknij do tematu Andrzeja bo wcześniej to było jego auto https://audi80.pl/audi-80-b4-competi ... t23364.htm mody robiło qs w Kraku auto było hamowane bez nowej mapy i cudów nie było i się nie pochwalił. Michał nit nie powiedział ani jednej negatywnej opinii na temat tego auta jak widzieliśmy się w Katowicach i jakoś dziwnie się upierasz przy tym że tak jest to że miała ćwiartkę wstawianą czy z przodu była czaśnięta nie dyskwalifikuje jej jak ją miałeś kupić i wstawiłeś temat kilka osób z forum coś tam pisało na jej temat..... Może przytoczysz jeszcze jakieś cytaty czy moje wypowiedzi gdzie negatywnie się wypowiadałem czy zle ci życzyłem... ??
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co do mapy na pewno narazie sobie odpuszcze ten rok musze zajasc sie moimi klasykami , m.in skonczeniem 126p 77' audi robi za dupowoza ale na hamownie wybiore sie w najblizszym czasie.
Wymienilem ostatnio zbiorniczek wyrownawczy i olej na nowy odkrylem takze ze sa wsadzone poliuretany w wachaczach <ok>
Wymienilem ostatnio zbiorniczek wyrownawczy i olej na nowy odkrylem takze ze sa wsadzone poliuretany w wachaczach <ok>
Poliuretan dobra rzecz. Ja część już zawiechy u siebie wymieniłem na nie i systematycznie wymieniam kolejne elementy. Auto od razu lepiej trzyma się drogi i lepiej wchodzi w zakręty. Podobno też są dużo dłużej żywotne ale i sporo tańsze niż standardowe zawieszenie.
Jakie masz jeszcze klasyki ? Pochwal się! Osobiście choruję na 125P i najlepiej Pickup long oraz Limo na włoskiej licencji, bo z fso od razu robił bym coupe cabrio :mrgreen: Moja 1 fura to 125 i taki dam dla syna na 18 urodziny z VR-em pod maska :mrgreen: I Borewicz również z Vr-em pod maską. Idealne fury !!
Jakie masz jeszcze klasyki ? Pochwal się! Osobiście choruję na 125P i najlepiej Pickup long oraz Limo na włoskiej licencji, bo z fso od razu robił bym coupe cabrio :mrgreen: Moja 1 fura to 125 i taki dam dla syna na 18 urodziny z VR-em pod maska :mrgreen: I Borewicz również z Vr-em pod maską. Idealne fury !!
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80