Audi Cabrio Nogaro Blue
-
- Forum Audi 80
Klima kupiona, już jest u mnie. Teraz tylko muszę znaleźć osobę, która mi to zainstaluje. Macie kogoś godnego polecenia w Warszawie i okolicach??
Mam jeszcze pytanie, co potrzebowałbym dokupić, żeby był to klimatronic??
Wymontowałem dziś też halogeny, środek jest mleczny i słabo to wygląda z przodu auta, jutro jadę z nimi do chromowania odbłyśnika
Mam jeszcze pytanie, co potrzebowałbym dokupić, żeby był to klimatronic??
Wymontowałem dziś też halogeny, środek jest mleczny i słabo to wygląda z przodu auta, jutro jadę z nimi do chromowania odbłyśnika
-
- Forum Audi 80
Halogeny dziś oddane do regeneracji do firmy http://www.multiglas.pl/. Koszt regeneracji tj. odbłyśnik chromowany + polerka szkła 230pln/szt.
Dziś blue otrzymało aluminiowe ramki na zegary oraz wlot powietrza i maskownicę głośnika na desce rozdzielczej. Do montażu pozostały jeszcze ramki pokręteł temperatury i nawiewu, ale one zamontowane zostaną po montażu klimy i nowego panela sterowania
Dziś blue otrzymało aluminiowe ramki na zegary oraz wlot powietrza i maskownicę głośnika na desce rozdzielczej. Do montażu pozostały jeszcze ramki pokręteł temperatury i nawiewu, ale one zamontowane zostaną po montażu klimy i nowego panela sterowania
- Monster_C4
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Nie bój się, nie będzie chromowych odbojników na drzwiach :mrgreen:Monster_C4 pisze:Halogeny - super.
Zobaczymy jaki będzie efekt finalny.
Ramki - nie idź tą drogą...
Myślę, że ramki zegarów są OK, te na desce już tak dobrze nie wyglądają, do tego odbijają się w szybie co jest mało komfortowe, jak mi nie podpasują to je zdejmę
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80