Przywitaj się z nami
-
audiholick
- Forum Audi 80

-
georgekelok
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich, nazywam się Adrian i jestem z Przemyśla. Posiadam B4 w dislu z silnikiem 1,9td i mam z nią trochę problemów........
Witam wszystkich!
Mam na imię Oskar, pochodzę z Tuchowa, a na codzień mieszkam w Krakowie i tam zajmuje się restaurowaniem zabytkowych samochodów. Na forum trafiłem dzięki wujkowi google
Moje autko to:
Audi 90 quattro
Typ 85/5
Silnik HY 2.2i - 136 KM
Rok produkcji 1986
Wyposażeniowo golas, nie licząc szyberdachu i Power-Locka. Przebieg przekroczył właśnie 76 000 km, ale juz wile więcej nie urośnie
Pozdrawiam!
Mam na imię Oskar, pochodzę z Tuchowa, a na codzień mieszkam w Krakowie i tam zajmuje się restaurowaniem zabytkowych samochodów. Na forum trafiłem dzięki wujkowi google
Moje autko to:
Audi 90 quattro
Typ 85/5
Silnik HY 2.2i - 136 KM
Rok produkcji 1986
Wyposażeniowo golas, nie licząc szyberdachu i Power-Locka. Przebieg przekroczył właśnie 76 000 km, ale juz wile więcej nie urośnie
Pozdrawiam!
-
AdrianMvras
- Forum Audi 80

Witam wszystkich
Na imię mam Adrian. Pochodzę z małej miejscowości pod Brodnicą ale obecnie mieszkam w Poznaniu. Od kilkunastu miesięcy podróżuje moją 80'ątką, B4 1.9 tdi (z1). Na forum trafiłem dzięki Google.
Na imię mam Adrian. Pochodzę z małej miejscowości pod Brodnicą ale obecnie mieszkam w Poznaniu. Od kilkunastu miesięcy podróżuje moją 80'ątką, B4 1.9 tdi (z1). Na forum trafiłem dzięki Google.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2015, 16:36 przez AdrianMvras, łącznie zmieniany 1 raz.