postanowiłem kupić Youngtimera jako drugi samochód. ale mam kilka pytań
podoba mi się b4 cabrio i :
a) jaki ma prześwit w oryginale? pytam - bo dojazd do mojego domu jest prawie nie możliwy dla samochodów z prześwitem poniżej 15cm. (dziury)
b) koszty części do cabrio - w jednym miejscu (poza forum) przeczytałem, że części do kabrio - przede wszystkim zawieszenie, wahacze, itp (to co najczęściej się psuje na naszych drogach) - jest znacznie droższe niż dla innych wersji (sedan,coupe). czy faktycznie? czy rzeczywiście aż tak bardzo się różni od reszty modeli?
c) jak znaleźć w Polsce dobry egzemplarz, czy ktoś zajmuje się sprzedażą lub wyszukiwaniem tylko takich egzemplarzy które warto kupić aby się nim cieszyć przez wiele lat?
[b4 cabrio] - prześwit, koszty utrzymania porównanie
[b4 cabrio] - prześwit, koszty utrzymania porównanie
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015, 08:25 przez radeq.76, łącznie zmieniany 1 raz.
a) Jak nie obniżana wjedzie spokojnie, to sumie krótki samochodzik.
b) Bzdury totalne wszystko to samo, co w zwykłym 80, masa zamienników w symbolicznych cenach. Cenne tu są jedynie elementy przodu w razie jakiejś stłuczki.
c) Dobry egzemplarz kosztuje od 15 tyś w górę, szukaj z silnikiem V6 , i pełnym wyposażeniem.
b) Bzdury totalne wszystko to samo, co w zwykłym 80, masa zamienników w symbolicznych cenach. Cenne tu są jedynie elementy przodu w razie jakiejś stłuczki.
c) Dobry egzemplarz kosztuje od 15 tyś w górę, szukaj z silnikiem V6 , i pełnym wyposażeniem.