Każdy kto potrzebuje obiektu w postaci toru asfaltowego na którym będą mogły odbywać się treningi, szkolenia, zawody, samochodowe, kartingowe, motocyklowe oraz szeroko pojęte imprezy motoryzacyjne proszony jest o podpisanie.
http://www.petycjeonline.com/petycja_w_ ... blina#form
Petycja w sprawie stworzenia toru asfaltowego dla Lublina!
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
Wojewoda podtrzymał decyzję Prezydenta o zakazie naszego zgromadzenia! Dlatego zgromadzenie 29.01.2015 nie odbędzie się w ogóle. Jako organizator odwołuję zgromadzenie na dzień 29.01.2015 r. apelując, byście pozostali w domach!!! Nie ponoszę odpowiedzialności za wszelkie działania, gdyż jako organizator poinformowałam was o wydanym zakazie i decyzji wojewody o podtrzymaniu zakazu ! Tak więc APELUJĘ 29.01 nie wychodzimy i nie wyjeżdżamy!
Rozważam ewentualną skargę do Sądu Administracyjnego, tylko nie wpłynie ona na niniejszą decyzję.
Co do dalszej walki? Myślę o zabawie w kotka i myszkę a właściwie to zawiadamianiu urzędu codziennie o naszych zgromadzeniach z 3 dniowym wyprzedzeniem..W różnych dniach, formach mamy do tego prawo:) Ciekawe komu się to wcześniej znudzi ????
UWAGA WAŻNE:
W związku z tym, że miasto Nas olało po całości pokażemy im jak bardzo ich lubimy Tak bardzo będziemy szukać inspiracji w Lublinie, że chyba
się zejdzie dłużej niż tylko jeden dzień. A konkretnie to akcja będzie cykliczna
Panie prezydencie (wiem, że to czytasz) w czwartek
wybieram się na poszukiwanie inspiracji bo Twoje słowa i obietnice są gówno warte. Może pojadę autem, a może motocyklem Tor obiecałeś, a
toru nie ma i nie zasłaniaj się głupimi wymówkami jak w TV. Jadę o 15:30 szukać inspiracji, a ten cały tłum co pojedzie za mną to moi znajomi. Nie wiem gdzie jadą a to że pojedziemy tą samą trasą jest czystym przypadkiem Strzałeczka ziomek i zapomnij o kolejnej kadencji
CZWARTEK 15:30
!!! WAŻNE ODNOŚNIE PRZEJAZDU !!!
Chciałbym żebyście wszyscy się z tym zapoznali. Jeżeli jutro ktoś się wybiera na przejażdżkę pamiętajcie o tym, że będą wzmożone kontrole. Mimo wszystko proszę abyście podczas ewentualnej kontroli zachowali spokój i dobry humor. Panowie, którzy będą nas kontrolować nie robią tego z własnego widzimisię i nie robią tego złośliwie. Wykonują tylko swoją pracę, którą dostali odgórnie nakazaną, a wielu z Nich chętnie by pojechało razem z Nami. Dlatego proszę o stosowne zachowanie, a wszystko będzie przebiegać w miłej atmosferze Nie walczymy z policją
tylko z inną instytucją. Policja jest po Naszej stronie jednak oficjalnie muszą wykonywać zlecone im zadania.