Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep
Sklep Bestdrive

Petycja w sprawie stworzenia toru asfaltowego dla Lublina!

Lokalna w/w grupa sympatyków Audi 80/90
Awatar użytkownika
jacek199315
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Petycja w sprawie stworzenia toru asfaltowego dla Lublina!

Post autor: jacek199315 » 24 sty 2015, 14:45

Każdy kto potrzebuje obiektu w postaci toru asfaltowego na którym będą mogły odbywać się treningi, szkolenia, zawody, samochodowe, kartingowe, motocyklowe oraz szeroko pojęte imprezy motoryzacyjne proszony jest o podpisanie.

http://www.petycjeonline.com/petycja_w_ ... blina#form

Awatar użytkownika
Ogoniasty
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Ogoniasty » 27 sty 2015, 10:39

Również uczestniczę w tej akcji. Czekam na 29.01...

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 27 sty 2015, 10:46

Sam może bym się wybrał ale praca ważniejsza niestety a mam na II zmianę, chyba że z ranka na rozpoczęcie na chwilę wpadnę.

Awatar użytkownika
jacek199315
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jacek199315 » 27 sty 2015, 14:54

oczywiście akcja oficjalnie z powodu zakazu odwołana ale jak ktoś chce porozmawiać ze znajomymi pod ratuszem i pozwiedzać lublin autem to zapraszam :-P :-P

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 28 sty 2015, 09:17

jacek199315 pisze:oczywiście akcja oficjalnie z powodu zakazu odwołana
o nie wiedziałem że jakiś zakaz jest :shock:

Awatar użytkownika
jacek199315
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jacek199315 » 28 sty 2015, 13:26

Obrazek
Wojewoda podtrzymał decyzję Prezydenta o zakazie naszego zgromadzenia! Dlatego zgromadzenie 29.01.2015 nie odbędzie się w ogóle. Jako organizator odwołuję zgromadzenie na dzień 29.01.2015 r. apelując, byście pozostali w domach!!! Nie ponoszę odpowiedzialności za wszelkie działania, gdyż jako organizator poinformowałam was o wydanym zakazie i decyzji wojewody o podtrzymaniu zakazu ! Tak więc APELUJĘ 29.01 nie wychodzimy i nie wyjeżdżamy!
Rozważam ewentualną skargę do Sądu Administracyjnego, tylko nie wpłynie ona na niniejszą decyzję.
Co do dalszej walki? Myślę o zabawie w kotka i myszkę a właściwie to zawiadamianiu urzędu codziennie o naszych zgromadzeniach z 3 dniowym wyprzedzeniem..W różnych dniach, formach mamy do tego prawo:) Ciekawe komu się to wcześniej znudzi ????
UWAGA WAŻNE:

W związku z tym, że miasto Nas olało po całości pokażemy im jak bardzo ich lubimy Tak bardzo będziemy szukać inspiracji w Lublinie, że chyba
się zejdzie dłużej niż tylko jeden dzień. A konkretnie to akcja będzie cykliczna

Panie prezydencie (wiem, że to czytasz) w czwartek
wybieram się na poszukiwanie inspiracji bo Twoje słowa i obietnice są gówno warte. Może pojadę autem, a może motocyklem Tor obiecałeś, a
toru nie ma i nie zasłaniaj się głupimi wymówkami jak w TV. Jadę o 15:30 szukać inspiracji, a ten cały tłum co pojedzie za mną to moi znajomi. Nie wiem gdzie jadą a to że pojedziemy tą samą trasą jest czystym przypadkiem Strzałeczka ziomek i zapomnij o kolejnej kadencji

CZWARTEK 15:30
!!! WAŻNE ODNOŚNIE PRZEJAZDU !!!
Chciałbym żebyście wszyscy się z tym zapoznali. Jeżeli jutro ktoś się wybiera na przejażdżkę pamiętajcie o tym, że będą wzmożone kontrole. Mimo wszystko proszę abyście podczas ewentualnej kontroli zachowali spokój i dobry humor. Panowie, którzy będą nas kontrolować nie robią tego z własnego widzimisię i nie robią tego złośliwie. Wykonują tylko swoją pracę, którą dostali odgórnie nakazaną, a wielu z Nich chętnie by pojechało razem z Nami. Dlatego proszę o stosowne zachowanie, a wszystko będzie przebiegać w miłej atmosferze Nie walczymy z policją
tylko z inną instytucją. Policja jest po Naszej stronie jednak oficjalnie muszą wykonywać zlecone im zadania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Lubelskie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
opony samochodowe części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl