[B4 80 ABK] Audi 80 ABK by Damian80b4ldz na SPRZEDAŻ
-
- Forum Audi 80
Wiem, wiem, nic nie zrobie co mogło by kojarzyć się z wsią. Powiem wam że nawet nie wiedziałem ze są za zatrzaski lampy, w sumie to super, o wiele mniej roboty, wiec Napewno to zrobię i dokupie dymione kierunki. Odnośnie felgi na 90% będę jednak aktualna malowana na czarno, chyba że uda mi się coś wychaczyć w dobrej monecie. Teraz muszę pomyśleć jak zrobić te tylne lampy, bo w sumie Twoja wizja Damian jest dobra i co najważniejsze tania, ale nwm zbytnio jak to ugryźć. Sama folia czarna (taki paseczek) na światła wsteczne?
Death, zgadza się, naprawdę bardzo szanuje to auto i dbam jak mogę.
Odnośnie wnętrza to zostaje jak jest, wpadną jeszcze Napewno Boczki "parapety" szukam w dobrym stanie pod manualne lusterka i szyby, ale niektórzy życzą sobie za takie jak za pełną elektryke
Death, zgadza się, naprawdę bardzo szanuje to auto i dbam jak mogę.
Odnośnie wnętrza to zostaje jak jest, wpadną jeszcze Napewno Boczki "parapety" szukam w dobrym stanie pod manualne lusterka i szyby, ale niektórzy życzą sobie za takie jak za pełną elektryke
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Panowie , mianowicie od jakiegoś czasu wywalało mi jeden jedyny błąd na kompie ''czujnik spalania stukowego'' ale nie było objawó więc mówię ''a nie wymieniam'' , lecz moja psychika jest za słaba żeby coś mi w aucie nie grało i kupiłem dzisiaj nowy Boscha założyłem i k**a nie poznałem swojego auta . Myślałem , że ABK musi tak chodzić jak przed wymianą ale się myliłem , to auto teraz tak zapie***a , ze na benz to na 2 biegu mieli zdrowo , na gazie również , lecz nie w tak wielkim stopniu jak na benzynie . Reasumując jestem SUPER zadowolony jak to auto teraz lata , az miło kręcić teraz ten samochód .
Wielkie dzięki dla Aldi'ego ,który bardzo dużo mi pomógł , oraz dla Icemerc'a który pożyczył mi klucz dynamometryczny i zawsze kiedy potrzebuje usuwa mi błędy z kompa . Bardzo dziękuję chłopaki
Wrzucam zdjęcia dla potomnych czujnika i jak macie tylko błąd wymieniajcie , bo sterownik jak to nazwał Aldi przechodzi w tryb inwalidy i auto słabo jedzie .
[ Dodano: 2015-02-04, 22:52 ]
Wielkie dzięki dla Aldi'ego ,który bardzo dużo mi pomógł , oraz dla Icemerc'a który pożyczył mi klucz dynamometryczny i zawsze kiedy potrzebuje usuwa mi błędy z kompa . Bardzo dziękuję chłopaki
Wrzucam zdjęcia dla potomnych czujnika i jak macie tylko błąd wymieniajcie , bo sterownik jak to nazwał Aldi przechodzi w tryb inwalidy i auto słabo jedzie .
[ Dodano: 2015-02-04, 22:52 ]
-
- Forum Audi 80
U mnie nic nie było, auto jakoś szlo, myślałem, że jest ok. Najdziwniejsze było to, że nieraz na gazie zapiernjczał, a nieraz niby jechał ale nawet przyspieszenia nie czułeś. Myślałem, że poprostu na 2 gen musi tak być. Okazało się, że wszystkiemu winny był czujnik, wymieniłem, wykasowałem błąd i jestem cały czas pod wrażeniem jak chodzi ABK :shock: serio nie ma najmniejszego porównania do tego co było a co jest...
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
jest duże prawdopodobieństwo że to on skoro jest błąd. On ma duże znaczenie mowa o stukowcu oczywiście bo odpowiada za dynamiczne wyprzedzenie konta zapłonu. No i trzeba pamiętać o odpowiednim dokręceniu go.Death94 pisze:na benzynie pod obciążeniem słyszę dzwonienie..
Znaczy pożyczyć klucz dynam. jak to zrobił Damian80b4LDZ, .
-
- Forum Audi 80