lowslow89 Audi 80 B4 Avant 2015 powrót
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
taka historia ze stoi i czekam na odszkodowanie. To aktualna sprawa niestety, drzewo spadlo na mnie w czasie jazdy, nie mile wrazenia powiem szczerze. Rzeczoznawca byl i czekam na decyzje. Troche zniszczone, ale wroci w lepszej formie niz dotychczas. Na zderzaku coupe, bo to poprzedni na zime zostawiony, s2zdes na garazu w raz z gwintem. Mam nadZieje ze wszystko dobrze sie ulozy, i odnowie avanta i bd dalej mi sluzyl
maska, blotniki delikatnie, zdes polamany (ale i tak na zime zostaje) szyba, halogeny, kierunki i szklo soczewki rozbite, nie ma tragedi, najbardziej przeraza czas, maja czas do 14lutego, graty do poskladania juz mam, ale czekac trzeba na decyzje ile pieniazkow, bedzie malo, bd sie odwolywal, poki co kupilem vw polo 91r 1.0lpg i smigam do pracy spalajac 7l gazu heh
podobno tak jest, nie znam sie, poki co to kosztorys na naprawe na kwote 9,8tys uznana szkoda calkowita, a wrak audi wyceniony na 460zl ha ha ha za same zimowki dawalem 900zl teraz czekam az policza ile audi bylo warte przed tym zdarzeniem, jedno wiem napewno, jakby ta sprawa sie nie zakonczyla, i tak avancior na wiosne wyjedzie w jeszcze lepszej formie jak byl bo naprawde lubie to auto <ok>