[B4 1Z] Zielona 80tka na WLS
Dzięki dzięki
Zapraszam jak najbadziej Na wiosne jeszcze raz polerka, bo była... ale ktoś mi narobił więcej szkody niż pożytku.. W słońcu widać takie świrle, że idzie się załamać. To mnie teraz najbardziej martwi, ale na wiosne będzie lalka
Zapraszam jak najbadziej Na wiosne jeszcze raz polerka, bo była... ale ktoś mi narobił więcej szkody niż pożytku.. W słońcu widać takie świrle, że idzie się załamać. To mnie teraz najbardziej martwi, ale na wiosne będzie lalka
Ostatnio zmieniony 08 sie 2017, 10:29 przez karolo95, łącznie zmieniany 1 raz.
Nareszczcie piękny, słoneczny dzionek Autko całe nawoskowane ręcznie.
Zająłem się także włącznikami od lampki w środku. Tylne nie działały w ogóle. Jeden rozebrałem, przeczyściłem i działa, a drugi musiałem kupić, ponieważ jak rozebrałem to części były tak pordzewiałe, że dosłownie się rozsypały.
W przyszłym tygodniu założę letnie opony, ale zdecydowałem, że pozostaną ori 15". Nie chcę, aby straciła ten charakterystyczny wygląd
Zająłem się także włącznikami od lampki w środku. Tylne nie działały w ogóle. Jeden rozebrałem, przeczyściłem i działa, a drugi musiałem kupić, ponieważ jak rozebrałem to części były tak pordzewiałe, że dosłownie się rozsypały.
W przyszłym tygodniu założę letnie opony, ale zdecydowałem, że pozostaną ori 15". Nie chcę, aby straciła ten charakterystyczny wygląd
Dopiero w tym sezonie wpadło inne koło Udało się żeby było ładnie, aczkolwiek nadal wyglądało seryjnie Z innych nowości wpadła roleta przeciwsłoneczna, skrzynia od AFNa i wtryski 0.205 Z chęcią założyłbym jeszcze lampy od colour edition.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2017, 20:28 przez karolo95, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczoraj zmieniony został rozrząd Autko dostało 16 bitowy sterownik od kostrza, wtryski 0.205 i przyznam, że nie spodziewałem się tak dużej różnicy Samochod bardzo sprawnie się zbiera i nie jednego zadziwia na drodze, szczególnie odcinka Zostało mi jeszcze wyciąć katalizator i w tym roku koniec planów do realizacji
Tematu nie aktualizowałem od 1.5 roku, ale w aucie cały czas wprowadzałem delikatne zmiany
W skrócie:
- Dołożenie obrotomierza
- Dołożenie termometru
- Zmiana kierownicy na eskową i obszycie na nowo
- Oryginalna roleta przeciwsłoneczna wraz z zaczepami
- Tylne dymione lampy Seima
- Zrobione hamulce tył (piaskowanie, regeneracja., czeka także wentylowany zestaw na przód)
- Felgi 17" 8J Artec PA 4x100 na adapterach 28mm od RR Customs, do tego nowe oponki fulda sport control 2 215/45/17
- Turbo GT1549S od brabus124
- Wskażnik doładowania (podziękowania dla 3D Customs za zrobienie ramki pod zegar i cupholdera).
Na pewno coś pominąłem Dodaje zbiorową porcję fotek
Znaczek oczywiście poprawiony Tapicer źle przykleił
https://youtu.be/hOIuoDmXEGI
W skrócie:
- Dołożenie obrotomierza
- Dołożenie termometru
- Zmiana kierownicy na eskową i obszycie na nowo
- Oryginalna roleta przeciwsłoneczna wraz z zaczepami
- Tylne dymione lampy Seima
- Zrobione hamulce tył (piaskowanie, regeneracja., czeka także wentylowany zestaw na przód)
- Felgi 17" 8J Artec PA 4x100 na adapterach 28mm od RR Customs, do tego nowe oponki fulda sport control 2 215/45/17
- Turbo GT1549S od brabus124
- Wskażnik doładowania (podziękowania dla 3D Customs za zrobienie ramki pod zegar i cupholdera).
Na pewno coś pominąłem Dodaje zbiorową porcję fotek
Znaczek oczywiście poprawiony Tapicer źle przykleił
https://youtu.be/hOIuoDmXEGI
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z