[B4 2.3 NG] nie działają zegary
[B4 2.3 NG] nie działają zegary
Witam. Mam taki problem wczoraj rozebralem zegary żeby zmienić podświetlenie i wyciągnęłam wskazówki żeby dostać się do tarczy i po złożeniu wszystkiego predkosciomierz nie działa a wskazówka od obrotów podnosi się i wolno opada. Proszę o pomoc bo nie chce wymieniać na nowe
Ostatnio zmieniony 08 lut 2015, 21:24 przez Danny_20, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Danny_20, po pierwsze to temat, barak tagów _uwaga
po drugie skoro przed było dobrze znaczy że coś źle poskładałeś i nie łączy trzeba rozebrać i posprawdzać, a tak zapytam po co do tych tarcz się dostawałeś :?: czyżbyś białe tarcze montował.
Jakie zegary vod :?: bo jak un4 bo one podobno nie rozbieralne więc mogłeś coś uszkodzić.
po drugie skoro przed było dobrze znaczy że coś źle poskładałeś i nie łączy trzeba rozebrać i posprawdzać, a tak zapytam po co do tych tarcz się dostawałeś :?: czyżbyś białe tarcze montował.
Jakie zegary vod :?: bo jak un4 bo one podobno nie rozbieralne więc mogłeś coś uszkodzić.
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Szkoda czasu na ratowanie za 150zł masz inne działające a nawet i za stówkę a tak musisz poświecić 5 dni i być dobry w elektronice i mieć sprzęt. Zegary coś tam będą działały ale uszkodziłeś silniczki wychyłowe i rozebranie ich na części pierwsze tylko pomoże i kalibracje szkoda zachodu tez przez to przechodziłem.