Audi 90 quattro 20v
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
ja się nauczyłem go wbijać, ale moja kobita jeździła jakby trójki nie było...LU CASH pisze:bez 3-ki jeżdizleś?
to ja wiem, ale fundusze licheLU CASH pisze:nie taki babol jeszce tam sie ukrył .
[ Dodano: 2015-02-13, 22:58 ]
Byłiśmy z Leo i znajomymi na torze w Toruniu, było mega przednio, wszelkie fotki są albo na AKP, albo na fejsiku jak ktoś chce sobie popatrzeć. a tu kilka ujęć z zabaw...
grzanie rąk, noorca b2 się zna,
i didżej eftibi też coś kręcił...
i zdjęcie grupowe od didżeja eftibi vel badvideo
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
dwa okrążenia na torze trwały niecałe 2minuty, tor wolny, bo bardzo kręty, jazda praktycznie 99% na drugim biegu, próbowałem wrzucać trójkę, ale to było błędem - za dużo czasu traciłem na kolejne zmiany biegów (do góry i w dół).LU CASH pisze:przy dobrym upaleniu wiecej bedzie
A tak poza tym, przywiozłem parę prezentów od znajomych ze zlotu. Między innymi oryginalne surówki kluczyków do B3 - z diodą i bez diody podstawowy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Dłuższą chwilę nic się nie działo, a nawet jak się działo, to kogo by interesowały problemy z paskiem klinowym czy skrzynią biegów która wyzionęła ducha pewnego pięknego niedzielnego poranka w marcu...
Także przyszedł czas na pewną inwestycję, i troszkę najważniejszych rzeczy zostało zrobionych w ostatnim tygodniu.
- wymiana skrzyni biegów,
- olej w skrzyni 75w90.
- simmeringi kpl. w skrzyni,
- tulejka prowadząca łożysko oporowe wraz z uszczelniaczem,
- uszczelniacz wybieraka skrzyni,
- przewód hamulcowy elastyczny prawy przód + płyn,
- filtr paliwa,
- pasek klinowy od alternatora (może w końcu przestanie strzelać jak opętany),
- wieszaki tłumika środkowego x2,
- dorobienie i wymiana wieszaków "tłumika" końcowego (ale chyba go nie posiadam...),
- wymiana poduszki tylnego mostu (czy tam dyfra),
- geometria kół.
Także przyszedł czas na pewną inwestycję, i troszkę najważniejszych rzeczy zostało zrobionych w ostatnim tygodniu.
- wymiana skrzyni biegów,
- olej w skrzyni 75w90.
- simmeringi kpl. w skrzyni,
- tulejka prowadząca łożysko oporowe wraz z uszczelniaczem,
- uszczelniacz wybieraka skrzyni,
- przewód hamulcowy elastyczny prawy przód + płyn,
- filtr paliwa,
- pasek klinowy od alternatora (może w końcu przestanie strzelać jak opętany),
- wieszaki tłumika środkowego x2,
- dorobienie i wymiana wieszaków "tłumika" końcowego (ale chyba go nie posiadam...),
- wymiana poduszki tylnego mostu (czy tam dyfra),
- geometria kół.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
nie, dalej jest mećka, dalej jest brzydki, wciąż wszyscy na quattro patrzą i wciąż połowa społeczeństwa ma banana na ustach a druga połowa chce to zabić zanim złoży jaja :mrgreen: Pierw mechanicznie doprowadzę to autko do ładu, potem przyjdzie kolej na estetykę i docelowo zerwanie łat i pomalowanie w jedyny słuszny kolor dla tego auta.UFOtm pisze: no i super , a łatki już pościągałeś ? <ok>
[ Dodano: 2015-07-19, 20:06 ]
Dawno nic tu się nie działo, więc z Leo odwiedziliśmy Niemcy <mikolaj>
- quattroBandit
- Audi 80 Klub