[B3] Termometr temperatury zewnętrznej
[B3] Termometr temperatury zewnętrznej
Witam wszystkich miłośników najlepszej marki jaką jest audi Posiadam audi 80 b3 od kilku lat i zawsze działał mi w niej termometr temperatury powietrza na zewnątrz . W ostatnim czasie strzeliła mi nagrzewnica i samochód znalazł sie u mechanika po odbiorze audi zauważyłem że przestał mi termometr wyswietlać temperature . Więc myśle że na 100 % to zasługa Pana mechanika . Wiem że powinienem pojechać do niego z tym problemem lecz już mineło troche czasu od odbioru samochodu i myśle ze wyprze się że to jego wina . Dziś wyciągnąłem kierownice potem licxznik by sprawdzic czy wszystko jest należycie podłączone a wygląda na to że tak . do termometru na kostce przychodzi 5 kabli róznego koloru . Gdy przekręce stacyjke świeci się mała dioda w środku termometru więc jakies zasilanie jest...lecz wyświetlacz nic nie wyświetla ... Prosze o pomoc co zrobić ? może jest jakis osobny bezpiecznik ? albo czujnik akurat strzelił ?
W najbliższym czasie postaram sie dodac zdjęcia jak to wygląda od wewnątrz licznika .
W najbliższym czasie postaram sie dodac zdjęcia jak to wygląda od wewnątrz licznika .