[Audi Cabrio 1.8T+] by DEDHI (film str.18)
Znalazłem trochę czasu aby w końcu założyć zderzaczek. Przy okazji wpadła lotka DTM... <ok> Od kolegi Stawsz dostałem profi lakiery do plastików, więc za kilka dni zamierzam pomalować wszystkie kratki zderzaka i chrom grila na czarno machnąć... dobry pomysł ??
Oczywiście mój talizman jeździ ze mną we wszystkich autach, dostałem go od Brata 15 lat temu i tak już zostało :mrgreen:
W audio niedługo coś drgnie, na razie tylko fotka dla przypomnienia
cdn.
Oczywiście mój talizman jeździ ze mną we wszystkich autach, dostałem go od Brata 15 lat temu i tak już zostało :mrgreen:
W audio niedługo coś drgnie, na razie tylko fotka dla przypomnienia
cdn.
No gratuluje ... auto widziałem na żywo i zderzak robi robotę, co do kratek to obowiązkowo !!!... teraz są siwe i nieestetyczne. Jeśli chodzi o ramkę z grilla to posiadasz ciemne lampy , ciemny lakier wiec bedzie się fajnie komponować (w cabrio jest dużo chromu) w jasnych kolorach bardziej podoba mi się ramka w oryginale ale u Ciebie profi bedzie w czarny kolor.
- Monster_C4
- Forum Audi 80
dzięki za opinie :mrgreen:
Co do planów to halo raczej chciałbym środki zrobić na czarno, choć mam drugi komplet i mogę też zrobić w chromie, mam też na półce białe kierunki, można założyć i zobaczyć jak to wszystko wygląda. Zakupiłem również wkłady-odbłyśniki do zespolaków żeby oddać ich do regenerowania. A co do kierunków to pomarańcz pasuje i z przodu i z tyłu Zawsze denerwowała mnie różnica odcieni między zespolakiem , halo i kierunkiem (odcienie bieli) ... dlatego zamontowałem pomarańczowe. Może chromowanie plastików ?? A koło jest przejściowe, jak pora roku :mrgreen:
Co do planów to halo raczej chciałbym środki zrobić na czarno, choć mam drugi komplet i mogę też zrobić w chromie, mam też na półce białe kierunki, można założyć i zobaczyć jak to wszystko wygląda. Zakupiłem również wkłady-odbłyśniki do zespolaków żeby oddać ich do regenerowania. A co do kierunków to pomarańcz pasuje i z przodu i z tyłu Zawsze denerwowała mnie różnica odcieni między zespolakiem , halo i kierunkiem (odcienie bieli) ... dlatego zamontowałem pomarańczowe. Może chromowanie plastików ?? A koło jest przejściowe, jak pora roku :mrgreen:
Bagażnik masz marzenie, chciałbym coś u siebie zrobić w tym temacie bo jak mam podczas jazdy słuchać muzy to wolę odpalić S2000 tam mam fajne nagłośnienie w audicy słabiutka seria ale za to muzyka idzie spod maski nie ma to jak V6.
Co do dokładki to nie jestem przekonany lepiej by pasowała jakby auto było zglebione na maxa bo teraz ten seryjny zderzak ala S2 wystarcza tak mi się wydaje.
Co do dokładki to nie jestem przekonany lepiej by pasowała jakby auto było zglebione na maxa bo teraz ten seryjny zderzak ala S2 wystarcza tak mi się wydaje.
Auto pójdzie jeszcze ciut niżej. Na razie jeżdżę na kicie -40. Nie mogłem zejść niżej bo szerokość gum był od czapy, szczególnie z tyłu było 235/17/45. Tarło by o nadkole a ja nie chciałem ich wypychać. W zeszłym roku zmieniłem opony na nówki 195/17/45 i teraz pójdzie w dół na -60 przód a tył skręcę na talerzykach żeby było równo. I zobaczymy co będzie dalej Kupię sprężyny na przód -60 do cabrio :mrgreen:
Widze że koledzy mają te same zmartwienia i dylematy co ja. U mnie kratki w zderzaku też wymagają odswieżenia. Dokładnie widać to w mojej pierwszej sesji zdjęciowej. Na dodatek progi zrobily się lekko szare. :roll: Wszystko to wina soli drogowej po której ostatnio jezdziłem. DEDHI z tym zderzakiem i dokładką DTM wygląda super. Boberro zgadza się dźwięk V6 brzmi fajnie, szczególnie podczas ruszania spod świateł. Muzyka która pasuje do cabrioletu to ta z lat 80-tych. Monster coś o tym wie.
@ michalo Zakup ori dokładki DTM graniczy z cudem i kosztuje majątek. Moja to pierwsza kopia z oryginału. Przykręciłem ją na specjalne wkręty, trochę zabawy było z ułożeniem. Ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego <ok>
Czas uchylić rąbka tajemnicy czyli audio stage 1 skończone <ok>
Został wymieniony wzmacniacz Alpiny V12 na monoblok Hifonics Titan. To jest prawdziwy Tytan, prawie 1KW :mrgreen: spięty jest teraz z Focalem na 2 ohm. Głośnik dopiero teraz pokazał na co go stać. Potężne jakościowe granie <ok> Teraz trochę o zabudowie. Jak sprzęt nie gra działa tylko podświetlenie
Jak sprzęt jest włączony to podświetla się napis co stanowi super połączenie kolorystyczne tych dwóch kolorów :mrgreen:
niedługo stage 2
.
Czas uchylić rąbka tajemnicy czyli audio stage 1 skończone <ok>
Został wymieniony wzmacniacz Alpiny V12 na monoblok Hifonics Titan. To jest prawdziwy Tytan, prawie 1KW :mrgreen: spięty jest teraz z Focalem na 2 ohm. Głośnik dopiero teraz pokazał na co go stać. Potężne jakościowe granie <ok> Teraz trochę o zabudowie. Jak sprzęt nie gra działa tylko podświetlenie
Jak sprzęt jest włączony to podświetla się napis co stanowi super połączenie kolorystyczne tych dwóch kolorów :mrgreen:
niedługo stage 2
.