[ B4 ] Audi 80 Avant by "Aldon"
Ładny avancik z dobrym seduchem i fajnym kolorze :mrgreen:
Przydało by się dodac <aparat> wnętrza
Co do wymiany jednego amortyzatora; to trakie rzeczy można robić w max 2 letnim samochdzie, ale każdy ma swoje podejście i nie ma co go za to krytykować :roll: Wg mnie nie miało to zbytniego sensu, ale nic mi do tego. Pozostaje życzyć bezproblemowego użytkowania
Przydało by się dodac <aparat> wnętrza
Co do wymiany jednego amortyzatora; to trakie rzeczy można robić w max 2 letnim samochdzie, ale każdy ma swoje podejście i nie ma co go za to krytykować :roll: Wg mnie nie miało to zbytniego sensu, ale nic mi do tego. Pozostaje życzyć bezproblemowego użytkowania
Teraz kolego wymieniłeś jeden a za pół roku będziesz musiał wymienić obydwa takie jest moje zdanie, ale człowiek uczy się na własnych błędach.
Ze swoje doświadczenia mogę Ci podać przykład jak wymieniałem zawieszenie z przodu raz wymieniłem końcówki drążków bo mi pukały, później tuleje wahacza potem sworznie teraz wiem, że to się robi raz a porządnie- kupuje się zestaw naprawczy dobrej firmy, montuje, robi geometrię i jest spokój. Pozdro
Ze swoje doświadczenia mogę Ci podać przykład jak wymieniałem zawieszenie z przodu raz wymieniłem końcówki drążków bo mi pukały, później tuleje wahacza potem sworznie teraz wiem, że to się robi raz a porządnie- kupuje się zestaw naprawczy dobrej firmy, montuje, robi geometrię i jest spokój. Pozdro
tomekk666
Jak to nie miało sensu ? wywal jednego amora z przodu i jedz takim autem to wtedy zdasz relacje i frajdę z jazdy :mrgreen:Co do wymiany jednego amortyzatora; to trakie rzeczy można robić w max 2 letnim samochdzie, ale każdy ma swoje podejście i nie ma co go za to krytykować :roll: Wg mnie nie miało to zbytniego sensu, ale nic mi do tego.
Jak bym miał nie ograniczony budżet na remontowanie auta to bym zrobił jak się należy a ze dopiero to było świeże auto to najlepiej się obeznać troszkę w samochodzie pojeździć , wykryć ewentualne problemy żeby potem nie robić poszczególnych usterek tylko zabrać za całość.
mnie to tam ryba to Ty zrobisz z tym autem, ale to jest właśnie przykład tego do czego nawiązałem w dziale otomoto ... od handlarza to złe bo zdrutowane, a te z forum też podrutowane, ale to już lala bo w fotel pierdział klubowicz. I potem przy sprzedazy bedzie w ogłoszeniu sprzedam moje oczko w głowie, moją perełkę, zadbane, chuchane, auto och i ach bo od fana marki, znane na forach i po zlotach :mrgreen:
ps. nue bierz kolego tego konkretnie do siebie, ale pełno ludzi tak robi, ale tylko na handlarzach sie psy wiesza.
ps. nue bierz kolego tego konkretnie do siebie, ale pełno ludzi tak robi, ale tylko na handlarzach sie psy wiesza.
Dawno nie pisałem , ale coś wstukam na szybcika, akurat po Dynovwce,
Wstawiłem elektryczne szybki, regulację swiateł, tylne zagłówki i parę innych drobnostek, miedzy czasie wrzuce kilka fotek, z czasem uzupełnie bo nie ma kiedy
Wynik 141.1 dB na Pizdzingu z Hertz'em ES 380, jakoś można przekroczyc 140 db na 450 W w RMS, (powiedział bym ze nawet 400 bo cewka tego głosnika wiecej nie przyjmie )
Miłego piątkowego wieczoru
[ Dodano: 2014-12-08, 14:27 ]
Takie tam pare fotek na szybcika, z ostatnich zlotów z sezonu, poprawiłem stary wynik o 1.3 db czyli 142.5 dB
Przy okazji ostatnio porobiłem pompe wtryskową bo ciekła , odrazu zarzucilem tłokorozdzielacz 11 mm z reno, wrzuciłem niebieską skórę do przodu z a6c5 , elektryczne szyby przód, porobiłem syczki w słupkach i milion innych rzeczy o których zapomniałem
, na czasie powrzucam resztę fotek
Wstawiłem elektryczne szybki, regulację swiateł, tylne zagłówki i parę innych drobnostek, miedzy czasie wrzuce kilka fotek, z czasem uzupełnie bo nie ma kiedy
Wynik 141.1 dB na Pizdzingu z Hertz'em ES 380, jakoś można przekroczyc 140 db na 450 W w RMS, (powiedział bym ze nawet 400 bo cewka tego głosnika wiecej nie przyjmie )
Miłego piątkowego wieczoru
[ Dodano: 2014-12-08, 14:27 ]
Takie tam pare fotek na szybcika, z ostatnich zlotów z sezonu, poprawiłem stary wynik o 1.3 db czyli 142.5 dB
Przy okazji ostatnio porobiłem pompe wtryskową bo ciekła , odrazu zarzucilem tłokorozdzielacz 11 mm z reno, wrzuciłem niebieską skórę do przodu z a6c5 , elektryczne szyby przód, porobiłem syczki w słupkach i milion innych rzeczy o których zapomniałem
, na czasie powrzucam resztę fotek
Ostatnio zmieniony 15 gru 2014, 16:30 przez Aldon, łącznie zmieniany 1 raz.