Jakby było wszystko ogarnięte to nie miał byś co robić :mrgreen:tomekk666 pisze:Niby nie powinno się chcieć czegoś więcej, ale mi przydałby się trochę bardzoej zadbany egzemplarz
Jak tam przygotowania do zimy?
Niby masz rację, ale pakiet startowy wyszedł sporo za budżet jaki zakładałem :roll:Norbas pisze:Jakby było wszystko ogarnięte to nie miał byś co robić
Jak tam przygotowania do zimy?
Nie ma co aktualizować. Przecież kółka i tak zostały te same; to na fotkach i tak nie będzie nic widać :mrgreen:Wertyn pisze:to byś zaktualizował temat
zimówki już na aucie przecież. ogólnie stan dosyć dobry. już trochę ogarnięte, ale jeszcze trochę pracy zostało
Nie ma się co dziwić; to są dobre i wdzięczne autadeejay.ftb pisze:czasami (rzadko ale jednak) zaluje ze sprzedalem swojego ostatniego avanta, bo w sumie to fajny byl.
deejay.ftb pisze:powodzenia z nowym nabytkiem i miej na uwadze ze "nalezy jednak pamietac ze mozliwosci hamowania sa ograniczone przyczepnoscia opon ktora jest taka sama jak w zwyklym samochodzie z napedem na dwa kola"
Wertyn pisze:trochę brudna, ale z tego co wiem to jeździ bez jakichś większych problemów i oby tak dalej
Jakoś dał sobie radę; tak naprawdę zimy prawie nie było. Jest kilka rzeczy, które mnie irytują i przed kolejną zimą będzie trzeba je ogarnać. Śniegu też prawie nie było to nie miałem okazji sprawdzić jak to jeździ w trudniejszych warunkach :roll:Norbas pisze:I jak tam AEL przetrwał zimę Była jakaś zimowa sesyjka ??
Pozdrowionka
No to super, że jesteś zadowlony Ta kolejna vka to 2,4 czy 2,8 :?:Norbas pisze:Co do V-ki to "odpukać" ma się świetnie i jestem bardzo zadowolony Od niedawna stoi również kolejna V-ka tyle, że w benzynie