Grupa VagFamilia zaprasza na Rozpoczęcie Sezonu 2015
Grupa VagFamilia zaprasza na Rozpoczęcie Sezonu 2015
Zapraszamy na rozpoczęcie sezony 2015 z nasza grupą VagFamilia®
--- Link do mapy ---
Kiedy - no założyciel tematu pisać !!!
Kiedy - no założyciel tematu pisać !!!
18 kwietnia
o godzinie 17
ZAPRASZAMY
[ Dodano: 2015-03-04, 12:25 ]
Wszystkie informacje będą na bieżąco uaktualniane na stronie wydarzenia na Facebook :!: :->
[ Dodano: 2015-03-09, 12:57 ]
Zapraszamy wszystkich forumowiczów :mrgreen:
Jak by nie patrzeć to obaj organizatorzy tego spotu posiadają A80 ♥ a mianowicie Audi 80 b3 Sport Edition oraz Audi 80 b4 Cabrio :shock:
o godzinie 17
ZAPRASZAMY
[ Dodano: 2015-03-04, 12:25 ]
Wszystkie informacje będą na bieżąco uaktualniane na stronie wydarzenia na Facebook :!: :->
[ Dodano: 2015-03-09, 12:57 ]
hexman pisze:To co Panowie - jedziemy?
Zapraszamy wszystkich forumowiczów :mrgreen:
Jak by nie patrzeć to obaj organizatorzy tego spotu posiadają A80 ♥ a mianowicie Audi 80 b3 Sport Edition oraz Audi 80 b4 Cabrio :shock:
Oooo to jest kilku organizatorów <ok> Oooo to dobrze - więcej Pań na parkiet <ok>
Mam ochotę zaprosić Panią na parkiet ale taką której nigdy przedtem nie widziałem, zawiązać Jej oczy i w tan !
Ciekawe czy udało by mi się poprowadzić Ją tak że zacznie się pławić w rytmie muzyki i zapomni o wszystkim na chwilę
Eeeee to forum motoryzacyjne
Już wracam do porządku
Zanim w tan zaproszę to Panowie mam taką propozycję !!!
Zbieramy się w Katowicach i od Katowic jedziemy autostradą 70 km/h - robimy taki lans jakiego jeszcze nigdy nikt nie zrobił.
Taki lans że wszystkim wyprzedzającym nas oko zbieleje.
Taki lans że każdy "obcy" zamlaska z podziwu !!!
Tu są potrzebni sami twardzi którzy nie dadzą się sprowokować do szybkiej jazdy i pojadą te powiedzmy 70 km/h !!!
Czy są tu tacy ???
hex... zanim do Katowic dojedziemy to możemy to przećwiczyć jadąc z Cz.Dz. he he
Mam ochotę zaprosić Panią na parkiet ale taką której nigdy przedtem nie widziałem, zawiązać Jej oczy i w tan !
Ciekawe czy udało by mi się poprowadzić Ją tak że zacznie się pławić w rytmie muzyki i zapomni o wszystkim na chwilę
Eeeee to forum motoryzacyjne
Już wracam do porządku
Zanim w tan zaproszę to Panowie mam taką propozycję !!!
Zbieramy się w Katowicach i od Katowic jedziemy autostradą 70 km/h - robimy taki lans jakiego jeszcze nigdy nikt nie zrobił.
Taki lans że wszystkim wyprzedzającym nas oko zbieleje.
Taki lans że każdy "obcy" zamlaska z podziwu !!!
Tu są potrzebni sami twardzi którzy nie dadzą się sprowokować do szybkiej jazdy i pojadą te powiedzmy 70 km/h !!!
Czy są tu tacy ???
hex... zanim do Katowic dojedziemy to możemy to przećwiczyć jadąc z Cz.Dz. he he
Jestem pewny że jadąc na prawym pasie nikt nie będzie się plułWino pisze:zimor ja nie wiedziałem że ty taki romantyk jesteś.
Jestem za ale obawiam się że tym za nami oko nie zbieleje tylko gul skoczy jak będziemy się 70 po autostradzie wlekli. Myślę że optymalna była by 90 lub 100 wtedy nie będziemy stwarzali zagrożenia na A4
Warunek - nikt z nas nie zajmuje lewego pasa