no tak właśnie miałem to napisać <ok>kangol666 pisze:na spocie zobaczymy jak tam to ogarnałes
Audi 90 2.3NG
ziemor <ok> , Mam cos tylko takiego
Od kiedy kupiłem samochód to nie podobało mi sie jako tako wnętrze [ jasne] podsufitka wisząca plastiki jasne wziąłem sie za to i ogarniam czarne wnętrze ; czarna podsufitka; słupki wszystkie w materiale łącznie ze środkowym; do tego czarny dywan itp itd
Na razie w zasie prac jestem wie na efekt końcowy trzeba poczeka z około tydzień <ok> <ok>
materiał to ten sa o jest ori w audi ale czarny z inna pianka jeszcze muszę pomyślec o zrobic z raczkami lampka i słonecznikami bo nie wie jak to oganac ale chyba będą farbowane słoneczniki a raczki z i lampka nie wiem...
Jakies foty z prac...
Jeszcze trzeba ogarnąć dokładniej podsufitkę <ok> <ok>
Od kiedy kupiłem samochód to nie podobało mi sie jako tako wnętrze [ jasne] podsufitka wisząca plastiki jasne wziąłem sie za to i ogarniam czarne wnętrze ; czarna podsufitka; słupki wszystkie w materiale łącznie ze środkowym; do tego czarny dywan itp itd
Na razie w zasie prac jestem wie na efekt końcowy trzeba poczeka z około tydzień <ok> <ok>
materiał to ten sa o jest ori w audi ale czarny z inna pianka jeszcze muszę pomyślec o zrobic z raczkami lampka i słonecznikami bo nie wie jak to oganac ale chyba będą farbowane słoneczniki a raczki z i lampka nie wiem...
Jakies foty z prac...
Jeszcze trzeba ogarnąć dokładniej podsufitkę <ok> <ok>
Trochę sie pochorowałem i nie miałem jak fot zrobic... Skończyłem wszystko składać w sobotę ogólnie to daszki idą do flokowania bo nie wiem czym to zafarbować a oklejać tego sie nie da a z cabrio maja inne wymiary.. raczek szukam z A6/100 c4 bo są ta czarne albo tez pójdą do flokowania... środkowy słupek okleiłem ale słabo to wyglądało i albo pójdzie góra strukturą bo dol jest czarny albo tez flokowanie a tylne słupki sa obklejone jak przednie... Tylne małe sa na podmianę czarne ale nie miałem czasu Jakoś ich przełożyć .. a i podmieniłem tez półkę na czarna 8-)
Efekty mniej więcej tak wyglądają .... foty na szybko.... Jak na pierwszy raz i ze sam to zrobiłem jestem zadowolony <ok> <ok>
Jak skończę całość to lepsze foty ogarnę <ok>
Efekty mniej więcej tak wyglądają .... foty na szybko.... Jak na pierwszy raz i ze sam to zrobiłem jestem zadowolony <ok> <ok>
Jak skończę całość to lepsze foty ogarnę <ok>
- quattroBandit
- Audi 80 Klub