[80 B4 ABK] brak oświetlenia wnętrza. prawie.
[80 B4 ABK] brak oświetlenia wnętrza. prawie.
Witam ! Wiem że problem poruszany wielokrotnie. Tylko że u mnie jest drobna różnica.
Środkowe oświetlenie dział. (wymieniłem niedawno na nową lampkę). Jednak jest to jedyne co działa. Boczne kompletnie nie reagują.
Nie mam pojęcia jak za to się zabrać i czego to może być wina. Centralne reaguje na wszystko tak jak powinno tj. otwieranie i zamykanie drzwi na centralnym zamku. <buu>
Środkowe oświetlenie dział. (wymieniłem niedawno na nową lampkę). Jednak jest to jedyne co działa. Boczne kompletnie nie reagują.
Nie mam pojęcia jak za to się zabrać i czego to może być wina. Centralne reaguje na wszystko tak jak powinno tj. otwieranie i zamykanie drzwi na centralnym zamku. <buu>
WybaczKofper pisze:Odpowiedz na moje pytanie i pytanie kolegi to już coś będziemy wiedzieć.
Lampki nie reagują w ogóle. ani w trybie " drzwi otwarte" ani w trybie " I ". Żarówki świecą bo sprawdzałem u kolegi w samochodzie. Wszystko tam wygląda ok.
To nie jest tak że one w ogóle nie działały Tydzień / dwa temu wszystkie świeciły. W środkowej jedynie wymieniłem żarówkę. Odpiąłem i wpiąłem kable tak jak były. I nagle żadne inne nie świecą. A środkowa daje ładne światło.
ach i jeszcze jedno. Bo nie pamiętam jak powinno byc. Jak mam włączony silnik to lampka na desce informująca o włączonych światłach (ta zielona) powinna być włączona? Bo u mnie jest tylko włączona na pozycyjnych, a jak mam wyłączony silnik to na pozycyjnych i mijania.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2015, 14:17 przez sarmon, łącznie zmieniany 1 raz.