[Audi cabrio 2.8 AAH] Przygodę z cabrio czas zacząć...
Dzięki jeszcze raz za miłe słowa
Mam pytanie odnośnie wydechu czy ktoś ma namiar na jakiś fajny wydech tak żeby końcówki były dwie proste średnicy coś około 75mm-80mm oglądałem już na stronie mr motors model chyba rm2 i rm3 ogólnie ładnie wyglądają tylko ścianka końcówki wydechu wydaje mi sie zbyt cienka jak macie jeszcze jakieś namiary na coś fajnego pasującego do cabrio to byłbym wdzięczny za pomoc
Mam pytanie odnośnie wydechu czy ktoś ma namiar na jakiś fajny wydech tak żeby końcówki były dwie proste średnicy coś około 75mm-80mm oglądałem już na stronie mr motors model chyba rm2 i rm3 ogólnie ładnie wyglądają tylko ścianka końcówki wydechu wydaje mi sie zbyt cienka jak macie jeszcze jakieś namiary na coś fajnego pasującego do cabrio to byłbym wdzięczny za pomoc
Polecam RM Motors RM3 ze ściętymi końcówkami. A jak drażni Cię cienka ścianka końcówek to zamów model z dyfuzorami.
Końcówki to 3" w tym modelu. Ciężko znaleźć większe.
Piękny cab. Zabudowa bagara bardzo skromna, ale dodaje uroku.
Serio alkantara wewnątrz foteli? Wygląda jak materiał alkantaro podobny.
No chyba jednak wezmę ten RM3 muszę się jeszcze przespać z tym....ATLAS pisze:Polecam RM Motors RM3 ze ściętymi końcówkami. A jak drażni Cię cienka ścianka końcówek to zamów model z dyfuzorami.
Jeśli chodzi o siedzenia tak to jest alkantara perforowana może faktycznie zdjęcia tego nie oddają
Zafascynowany zdjęciami kolegi Boberro poszło dzisiaj zamowienie na Dare Rs 8, 5"x17" do tego opony Toyo T1R 205/40/17 opony miałem już w B8 i byłem z nich bardzo zadowolony a do tego jeszcze w tym rozmiarze są w fajnej kasie myślę , że będzie ok podejrzewam , że trzeba będzie jeszcze jakiś dystans zapodac, ale to już po przymiarce na aucie
Później pokręci się jeszcze gwintem i powinno byc ok :evil:
Później pokręci się jeszcze gwintem i powinno byc ok :evil:
-
- Forum Audi 80
No to już tez ogarniam i ukryte wentyle też będą.Boberro pisze:o to fajnie miło mi może gdzies na jakimś zlocie piątkę przybijemy, załatw sobie naklejki BBS na dekielki felg.
A na Nysie sie pojawiasz?
Ja tam już byłem dwa razy moim B8 i w zeszlym roku rozmowa i oględziny caba od Harrego zmobilizowaly mnie do zakupu po pijaku sie z moją żoną założyłem, że w tym roku na zlot przyjedziemy cabrio i słowa dotrzymam (tylko zebym pamiętał co miało byc nagrodą za wygrany zakład :lol: )