Witam mam problem z zapłonem w moim audii 80 B3 mam przykręcony do osłony akumulatora takie przezroczyste urządzenie nie wiem co to w każdym razie podczas zdejowania osołony to coś pękło i samochód nie chce nawet zakręcić czy da to się dokupić czy to już koniec z moim audi jeśli można to niech ktoś poda link do kupna oto link do zdjęć za pomoc serdecznie dziękuje
MichalChaos, to jest albo inaczej był chyba jakiś bezpiecznik, może od car audio(wzmacniacza który pewnie kiedyś tam był) i raczej nie ma to nic wspólnego z zapłonem.
Poszukaj dokąd ten przewód idzie.
To jest tylko tania obudowa bezpiecznika + chałupniczo domontowany kabel car audio. Chyba że ktoś zrobił na tym kabla zasilanie jakiejś rzeczy od zapłonu.
Tu masz te oprawy bezpiecznika: http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... -3-mt-0113
to wygląda tak kabel ewidentnie wchodzi do środka samochodu więc nie wiem o co chodzi samochód nie chce poprostu zaplaić
Dobra panowie udało się to poprostu wina stacyjki coś nie kontaktuje i to jest problem będe musiał wymienić stacyjkę temat do zamknięcia i sorry za problem