Ten parownik to Tamasetto alaska czy artic? Zresztą i tak nawet jak artic to zamienił stryjek kijek na kijek. Chyba że zavoli miał zabite sprężynki brudem to możesz poczuć poprawę. A najlepiej z zavolaka od razu wywalić kilka sprężynek grzejących gaz.Dziki pisze:parownik zavoli zeta/s wyleciały
[Avant 2.3 7A] Quattro i 20v :)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Artic
Na dniach muszę wymienić chłodnice bo przy odpowietrzniku jest spękana :evil:
edit.
Jadąc na urlop do PL miałem nie miły przymusowy postój na autostradzie A2 :roll:
przy niemałej predkości najprawdopodobniej pekł mi pasek od ładowania, kontrolka mi sie pojawiła oczywiście wszystkie odbiorniki elektryczne OFF i szukałem zjazdu, niecały kilometr przejechałem i puk puk puk z pod maski :evil: koniec mocy i na pobocze
Po z holowaniu szybka diagnoza koło pasowe na wale ręką można kręcić, klin zcięło na wale.
Więc trochę remontu na urlopie <lol>
rozrząd
Wielkie podziękowania dla DESa za części
jest lepiej niż na zavoli były problemy z temp. gazu ale dałem korektę i niebo a ziemia <ok> wszystko przez 20v które generuje stanowczo za dużo ciepła pod maską :roll: muszę coś z tym zrobić bo w upale, po zgaszeniu to studzenie komory włączało 2 razy po pare minut, grunt że aku daje rade <ok>aldi pisze:nawet jak artic to zamienił stryjek kijek na kijek
Na dniach muszę wymienić chłodnice bo przy odpowietrzniku jest spękana :evil:
edit.
Jadąc na urlop do PL miałem nie miły przymusowy postój na autostradzie A2 :roll:
przy niemałej predkości najprawdopodobniej pekł mi pasek od ładowania, kontrolka mi sie pojawiła oczywiście wszystkie odbiorniki elektryczne OFF i szukałem zjazdu, niecały kilometr przejechałem i puk puk puk z pod maski :evil: koniec mocy i na pobocze
Po z holowaniu szybka diagnoza koło pasowe na wale ręką można kręcić, klin zcięło na wale.
Więc trochę remontu na urlopie <lol>
rozrząd
Wielkie podziękowania dla DESa za części