[b3/b4] Zegary - tarcze biale i inne
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
[b3/b4] Zegary - tarcze biale i inne
Ma ktoś z kolegów gotowca do wydruku bądz fotki jak to wygląda, jak ktoś posiada szablony to ja poprosze bardzo do VDO :lol:
Ostatnio zmieniony 01 sie 2010, 20:07 przez Solskier, łącznie zmieniany 2 razy.
e tam białe ładnie wygladają naprawdę, szczególnie podświetlone . Oczywiście tylko i wyłącznie oryginał.Oofol pisze:Jak dla mnie to za bardzo rażą - zaburzają całą harmonię w aucie...
z tym TDI to będziesz miał problem , ale widziałem aukcje ( nie moge teraz tego znaleźć z braku czasu bo wychodze własnie do roboty ) gdzie kolo robi cyferblaty do każdego auta ( TDI też)
patrzyłem, bo do eSki było do 300 i 320 KM/H i też można było zamówić z emblematem S2
takżźe jak tylko znajdę to podrzuce Ci linka do tej aukcji
pozdro
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Odgrzebałem temat i mam ciekawe pytanie.... Dizisj z nudy ogólnej usiadłem i rozebrałem z ciekawości zegary (drugie z anglika, wiec ich nie szkoda) i z zegarkiem oraz wskaźnikami paliwa i temperatury poszło gładko, wskazówka zlazła bez wiekszego gadania, ale kiedy dotarłem do predkościomierza to nie powiem zdjołem wskazówke ale na piórze została maleńka delikatna spreżynka, którą za chiny nie wiem gdzie wsadzij i jak zeby z powrotem działalo wszysto bo nie ma innej opcji zeby zmnieć tarcze cza zdjac wskazówki przypuszczam że przy obrotomierzu tez pojawi sie praoblem. Jak wyjąc wskazówke zeby nic nie uszkodzić? Czy wogóle jest to możliwe...
poszukajSolskier, , bo były chyba nawet całe wątki o ściąganiu wskazówek.Solskier pisze:Jak wyjąc wskazówke zeby nic nie uszkodzić? Czy wogóle jest to możliwe...
a te z anglika to masz UN4?? bo one są podobno nierozbieralne. w VDO, z tego co pamiętam, to poprostu trzeba kręcić, ale nigdy tego nie robiłem, więc lepiej poszukać, bo napewno o tym było
no to prosze: wsazówkiSolskier pisze:PawelG, Dzieki kolego , nawet nie wpadłem na pomysł z szukajką Mam vdo, zaraz poszukam moze coś sie nowego dowiem.
EDIT: Użyłem szukaji ale jakoś bez skutku nie moge tego znaleść Jak ktoś wie to prosze o linka
a jak tam nie znajdziesz odpowiedzi to napisz do kolegi cobra, on jest specem od zegarów