Coś w tym jest a dochodzi się do takiego etapu że już wszystko zrobione. Kolczat a wiela 1.9 TDI w budzie cabrio pali ?szuan pisze:nuda, nie ma co komentować tych kolejnych warstw wosku
Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
słusznie, jednak nie mam póki co wolnych dwóch tysi na lustra które na aucie są, jakby to była część której kompletnie brakuje na aucie to co innego, albo jakby sie dało sprzedać obecne lustra za taką kasę żeby chociaż część kosztów się zwróciła to może szybciej by do tego doszło, ale tak obecne lustra nie mają żadnej znaczącej wartości a eresy to wypłata całą
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
w najblizszym czasie chce rozebrać troche silnika żeby go pouszczelniać bo troche pocieka, ale zwiększanie mocy narazie wciąż w poczekaniu, chociaż ceny wtrysków 0,216 mocno się obniżyly, widziałem tu na forum nawet pompe 11mm za 800pln co też jest całkiem przystępną ceną, jednak suma podniesienia mocy, też zamknie się przy ilości kilku tysięcy
I tak masz taniej niż ja hahaha.....zdrowa motorownia to podstawa, same wtryski i programik już by zrobiły znaczna różnicę a wydatek nie wielki.Kolczat pisze:w najblizszym czasie chce rozebrać troche silnika żeby go pouszczelniać bo troche pocieka, ale zwiększanie mocy narazie wciąż w poczekaniu, chociaż ceny wtrysków 0,216 mocno się obniżyly, widziałem tu na forum nawet pompe 11mm za 800pln co też jest całkiem przystępną ceną, jednak suma podniesienia mocy, też zamknie się przy ilości kilku tysięcy
maniekmac pisze:Kolczat fura jest wypas i nie słuchaj ich bo nic tu nie brakuje, a lustra kiedyś się trafią to zapodasz, a moc to zostaw w spokoju, daj silnikowi umrzeć śmiercią naturalną bo to co masz to do taczania deskorolki w zupełności wystarczy, jak to mówią im wolniej jadę tym dłużej mnie widać <ok>
Chyba lepiej nie czekać aż silnik umrze....... hahahaha:) wiązałoby się to z dużymi kosztami.
+1 <ok>KORU pisze:Na te lusterka zwróci uwagę tylko znawca tematu. Normalni obywatele raczej nie zwrócą uwagi, bo patrzą na całokształt. Cena trochę kosmiczna, a przecież są inne wydatki. Trzeba sobie ułożyć życie z kobietą, trzeba gdzieś mieszkać itp. No i na zloty latać.
Jak miałbym wrzucić w lustra 2 koła to wolałbym kupić wtryski i zrobić program. Najtańsze zrobienie mocy +30HP a przy okazji parę niutów by wpało <ok>