Audi 80 Avant 2.2T mtm
A więc, pomału do przodu
Jest podklad, w nastepnym tygodniu mam nadzieje pojawi sie docelowy kolor :mrgreen:
przy okazji zrolowane zostale przednie blotniki 8-)
i wrocily z regeneracji odblysniki przednich lamp
Sezon coraz bliżej, coraz mniej czasu by ogarnać wszystko na czas, a jest tego jeszcze sporo
Jest podklad, w nastepnym tygodniu mam nadzieje pojawi sie docelowy kolor :mrgreen:
przy okazji zrolowane zostale przednie blotniki 8-)
i wrocily z regeneracji odblysniki przednich lamp
Sezon coraz bliżej, coraz mniej czasu by ogarnać wszystko na czas, a jest tego jeszcze sporo
-fotele Recaro, czekaja na konkretne pranie i montazLukas624 pisze:Artur89 apropo planów na ten sezon, co jeszcze masz do ogarnięcia? :mrgreen:
-zaciski Brembo przod, czekaja na regeneracje i adapter
-wymiana podsufitki
-wymiana kierownicy
-zalozenie gwintu
-kompletny wydech z kwasówki
-rozrzad, filtry, olej
w planach jest jeszcze klimatronik, ale to chyba na zimowe wieczory zostawie
No i ogolnie zlozenie wszystkiego do kupy po malowaniu ze szczegolowym dopiesczeniem <ok>
Jakie dokładnie Recaro ? Masz jakieś foto?
Kto będzie robił Ci kwasa?
Podsufitkę kupujesz używaną, czy obszywasz? Ja osobiście obszywałem z boczkami koło szyby. Wersja z szybrem, to ok 500zł. Na czarno i robi wrażenie z jasnymi daszkami i rączkami.
Ile gwint do quattro? Zastanawiam się do siebie, ale chyba przystanę jedynie na zmianie rozstawu śrub. Kiedyś.
Kto będzie robił Ci kwasa?
Podsufitkę kupujesz używaną, czy obszywasz? Ja osobiście obszywałem z boczkami koło szyby. Wersja z szybrem, to ok 500zł. Na czarno i robi wrażenie z jasnymi daszkami i rączkami.
Ile gwint do quattro? Zastanawiam się do siebie, ale chyba przystanę jedynie na zmianie rozstawu śrub. Kiedyś.
http://www.reflektory.autogamma.pl/ w tej firmie robili mi odblysniki, robota naprawde na poziomie, cena 100 zl za sztuke