Audi 90 B3 2.3NG (MomoCorse, smoked front, hella black, -40)
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
A idź Niektóre fragmenty dróg to by było zabójstwo No i opony z przodu się kończą, i nie chciałem żeby tu się czepiali za wystające koła Chociaż spokój jest
[ Dodano: 2014-12-13, 11:22 ]
Czarnula również powróciła bez problemów z Belgii do Suwałk Poszła 220, i jeszcze może odrobinę dała by radę więcej
Po powrocie dostała drugi alternator, pasek alternatora, nowe szczotki alternatora Póki co zimowy przestój
Szeroka stal już na warsztacie i pomału szlifuję do lakierowania na nowo na wiosnę
[ Dodano: 2014-12-13, 11:22 ]
Czarnula również powróciła bez problemów z Belgii do Suwałk Poszła 220, i jeszcze może odrobinę dała by radę więcej
Po powrocie dostała drugi alternator, pasek alternatora, nowe szczotki alternatora Póki co zimowy przestój
Szeroka stal już na warsztacie i pomału szlifuję do lakierowania na nowo na wiosnę
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
A dziękuję
Z nowości to został zmieniony olej + filtr no i do bagażnika wpadła skrzynia z głośnikiem HERTZ ES300 i wzmacniacz Mega Kick Imperator 2000 Wróciły także znaczki na grill
Później padł przegub zewnętrzny Ze starego nie zostało nic
WITAMY WIOSNĘ!
Szeroka stal powróciła do Binka a u mnie zawitały 18" na oponach 215/35 Przód z jednej strony był niżej i obcierało na nierównościach, ale już dziś wyrównałem i jest okej W tygodniu może opuszczę trochę tył co by nie było takiej kozy
No i tu już dzisiaj po zrównaniu przodu:
W tygodniu też może trochę audi przepoleruję
Z nowości to został zmieniony olej + filtr no i do bagażnika wpadła skrzynia z głośnikiem HERTZ ES300 i wzmacniacz Mega Kick Imperator 2000 Wróciły także znaczki na grill
Później padł przegub zewnętrzny Ze starego nie zostało nic
WITAMY WIOSNĘ!
Szeroka stal powróciła do Binka a u mnie zawitały 18" na oponach 215/35 Przód z jednej strony był niżej i obcierało na nierównościach, ale już dziś wyrównałem i jest okej W tygodniu może opuszczę trochę tył co by nie było takiej kozy
No i tu już dzisiaj po zrównaniu przodu:
W tygodniu też może trochę audi przepoleruję
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
W ostatnim czasie zmieniłem klocki hamulcowe przód+tył, filtr powietrza, filtr gazu i wyjęta uszczelka maski bo była pofalowana i pod brą nie ładnie to wyglądało
Padła też stacyjka nieszczęśliwie po nocce w pracy pod zakładem ale kilka godzin później sprawa była już załatwiona
Tył poszedł jakieś 2cm w dół
Światła przednie w końcu ogarnięte bo jedno świeciło w niebo a drugie w dół i nie trzymały się zbyt pewnie, ale już wszystko cacy
Potrzebne jest jeszcze wypolerowanie, ale to jak zrobi się trochę cieplej
Ostatnio wracając z pracy po 22 jadąc przy lesie wyleciał mi na drogę dzik i oczywiście go trafiłem Uszkodzeń na szczęście wiele nie ma, polakieruje się błotnik i będzie ok
Pomału trzeba działać dalej bo przestój zimowy się skończył
Audi mocniejsza niż dzik więc szkody niewielkie
Padła też stacyjka nieszczęśliwie po nocce w pracy pod zakładem ale kilka godzin później sprawa była już załatwiona
Tył poszedł jakieś 2cm w dół
Światła przednie w końcu ogarnięte bo jedno świeciło w niebo a drugie w dół i nie trzymały się zbyt pewnie, ale już wszystko cacy
Potrzebne jest jeszcze wypolerowanie, ale to jak zrobi się trochę cieplej
Ostatnio wracając z pracy po 22 jadąc przy lesie wyleciał mi na drogę dzik i oczywiście go trafiłem Uszkodzeń na szczęście wiele nie ma, polakieruje się błotnik i będzie ok
Pomału trzeba działać dalej bo przestój zimowy się skończył
Audi mocniejsza niż dzik więc szkody niewielkie