robertas1.8, mam podobny problem, jak nie to, to możliwość wpisania danych, ale nie ma żadnego zwrotnego ehh trudno najwyżej się przyjedzie tydzień wcześniej z jakąś ekipą
aha no to zlewam temat, jak ktoś by słyszał o chęci rezygnacji z wjazdówki to chętnie się wstrzele za niego, jak nie to będzie pierwsza Nysa od chyba 5 lat na której nie będę
o tym właśnie mówie, tydzień wcześniej wynająć ze dwa trzy domki posiedzieć, zrobić grilla, wypić piwko pogadać o autach i nie tylko, ciekawe ile osób było by chętnych jeszcze
Masakra to co sie wczoraj stało po 9 ruszyły zapisy póżniej była przerwa obciążenie serwera i po 13 już było po wszystkim to jest dziwne :-| Coś około 170 osób nie wypełniło formularza i będą odrzuceni ale kij wie jak to będzie
Tighe, zobaczymy co sie uda zrobić w tym roku. Mam nadzieję że w końcu ja tez pooglądam tą Twoja B4 wychuchaną.
A rejestracja to była istna "walka o przetrwanie" :roll:
Heh no i ja sie tez nie zalapalem... No coz, Nysa od zawsze jest dla mnie jakas pechowa... Kolczat, zlewam wiec sprawe razem z Toba moze cos sie wyjasni pozniej nieco...
Ja byłem w tamtym roku spałem w B4 na parkingu. Fajnie zobaczyć znajome twarze i tyle samochodów marki Audi w tym kilka Cabrio w jednym miejscu. Jeżeli nie ma wjazdu w terminie zlotu to możemy coś sami zorganizować. Będzie ciszej w nocy i bez disco polo. :lol:
PS. Szkoda bo chciałem na hamowni zmierzyć moc mojego nowego nabytku. :-|