Temat poruszany wielokrotnie, wielu już cos działało w tym temacie, szukać i szukać można by w nieskończoność... Mnie żona zabije za czas spedzony przy kompie, dzieci znienawidzą za czas im niepoświęcony
Jak w temacie, jaki zestaw foteli + kanapa wejdzie bez wiekszych przeróbek do naszych coupetek? Dodam że ostatnio miałem okazje zakupić zestaw od TT za śmieszne bym powiedział pieniądze, ale nie było już czasu na poszukiwania w tym temacie i się nie zdecydowałem...
Nie jest to temat pilny,ale gdybym już wiedział co i jak a kolejna okazja się nadaży to może warto byłoby z niej tym razem skorzystać!
Dzięki wielkie za wszelakie podpowiedzi
[B3 2.3 NG] Zestaw foteli do coupety-co pasuje?
Re: Zestaw foteli do coupety-co pasuje?
Kolego temat wielokrotnie maglowany na forum.krzys_33 pisze:Temat poruszany wielokrotnie, wielu już cos działało w tym temacie, szukać i szukać można by w nieskończoność... Mnie żona zabije za czas spedzony przy kompie, dzieci znienawidzą za czas im niepoświęcony
Jak w temacie, jaki zestaw foteli + kanapa wejdzie bez wiekszych przeróbek do naszych coupetek? Dodam że ostatnio miałem okazje zakupić zestaw od TT za śmieszne bym powiedział pieniądze, ale nie było już czasu na poszukiwania w tym temacie i się nie zdecydowałem...
Nie jest to temat pilny,ale gdybym już wiedział co i jak a kolejna okazja się nadaży to może warto byłoby z niej tym razem skorzystać!
Dzięki wielkie za wszelakie podpowiedzi
Ale jak już się udzielam to wszystkie 80 maja tak samo przód,z tym ze ty potrzebujesz uchylanie wiec tylko cabrio, tył tylko coupe niestety, mowie oczywiście bez przeróbek.
Ja mam od TT ale rzeźba ostra z fotelami, w sumie jak chcesz przerabiac to wsadzisz od prawie wszystkiego jak nie chcesz tylko 80:) coś tam jeszcze od A4 było ale ty potrzebujesz uchylne:)