Vag Nysa 13-14.06.2015
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no ja sie juz orietnowalem mniej wiecej, w domku ktorym bylismy rok temu, wlasciciel posiada jeszcze jeden, koszt na 6 osob to 200pln za dobe calego 6-osobowego domku, podejrzewam ze wiecej domkow bedzie wolnych w tych terminach czyli tydzien przed Nysa, tylko teraz kwestia ile osob jest chetnych przyjechac na zlota na ktorym nie bedzie az tylu znajomych?
Ja i tak nikogo nie znam hahaha... ale spokojnie mogę zajrzeć jak z francisem ogarniemy cabrio bo narazie jakieś fochy ECU maKolczat pisze:no ja sie juz orietnowalem mniej wiecej, w domku ktorym bylismy rok temu, wlasciciel posiada jeszcze jeden, koszt na 6 osob to 200pln za dobe calego 6-osobowego domku, podejrzewam ze wiecej domkow bedzie wolnych w tych terminach czyli tydzien przed Nysa, tylko teraz kwestia ile osob jest chetnych przyjechac na zlota na ktorym nie bedzie az tylu znajomych?
Ten termin tydz przed Nysa to pewny?? mozna by zrobic jako zlot audi80.pl pewnie inni tez by chetnie zajrzeli??
Moze uda sie wyciagnac kogos z Vag-czewa co sie na Nyse nie zalapal:)
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Popełniasz błąd w założeniu. Jak zrobimy spot (nie nazywałbym tego zlotem, za duże słowo), to wszyscy będą znajomymiKolczat pisze:tylko teraz kwestia ile osob jest chetnych przyjechac na zlota na ktorym nie bedzie az tylu znajomych?
Ja wstępnie bym się pisał, w jakiś mniej obłożony weekend na mniejsze grono: jeziorko, siatkóweczka, grill i Cabriolety (ale nie tylko) <ok>