[Cabrio 1.8 ADR] Wykładzina bagażnika cabrio
-
- Forum Audi 80
[Cabrio 1.8 ADR] Wykładzina bagażnika cabrio
Cześć, montował ktoś wykładzinę bagażnika od lifta do wersji przed liftowej? Ma ona kolo zapasowe w podłodze zamiast po boku i mi by to bardzo pasowało.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2015, 20:20 przez piotrstunt, łącznie zmieniany 1 raz.
- swierszczu79
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 2.3 NG
Zatem inne są bagażniki. W Twoim łatwiej zaplanować zabudowę car audio, lub air-ride, ewentualnie butlę lpg Ale w razie wypadku wolałbym mieć podłużnice, które w moim widać.
Fakbryczna zabudowa wypełnia przestrzenie pomiędzy podłużnicami i do tego pokrywa koła leży na podłużnicach. Musiałbyś zbudować konstrukcję drewnianą, aby zapodać poliftowe wnętrze. Ja na Twoim miejscu zrobiłbym własną zabudowę z mdf i będziesz miał ładniej i solidniej niż w serii jeśli się przyłożysz.
Pooglądaj w necie jak buduje się bagażniki car audio, a na pewno znajdziesz inspiracje.
Fakbryczna zabudowa wypełnia przestrzenie pomiędzy podłużnicami i do tego pokrywa koła leży na podłużnicach. Musiałbyś zbudować konstrukcję drewnianą, aby zapodać poliftowe wnętrze. Ja na Twoim miejscu zrobiłbym własną zabudowę z mdf i będziesz miał ładniej i solidniej niż w serii jeśli się przyłożysz.
Pooglądaj w necie jak buduje się bagażniki car audio, a na pewno znajdziesz inspiracje.
-
- Forum Audi 80
Mi chodzi właśnie o LPG, mam butle zamontowana po boku i nie bardzo mi to pasuje. Nie mam żadnego elementu z wykładziny bagażnika i muszę kupić całość to myślę o poliftowj wykładzinie i schowaniu butli. Chce się zorientować czy było by to dużo roboty bo jeśli to tylko te podłożnice to nie będzie problemu z dorobieniem tego ale jak pisał swierszczu79 ze podłoga jest wyżej to może być już problem z montażem tych elementów bocznych.
ATLAS a tak przy okazji wrzucił byś zdjęcie bagażnika z wykładzina?
ATLAS a tak przy okazji wrzucił byś zdjęcie bagażnika z wykładzina?