Audi 80 B3 1991 2.0 E
Audi 80 B3 1991 2.0 E
Siemka, chcę pokazać wam swoją 80 którą posiadam od niedawna
Audi 80 B3 1991 rok. 2.0 E z automatyczną skrzynią biegów.
Auto posiada takie wyposażenie jak:
-wspomaganie kierownicy
-el. szyby i grzane el.lusterka
-klimatyzacja ręczna
-obrotomierz
-przeciwmgielne przód
-centralny zamek
-el.regulacja świateł
Zdjęcia:
Wiem że jest oryginalnym stanie, ale mnie tam to nie jara i dlatego mam w planach obniżyć auto, włożyć konkretną felgę z dużym rantem, zderzak od B3 coupe w kolorze, tył zderzaka pomalować w kolorze, cała tylna blenda w czerowona i tam jakieś pierdoły o których zapomniałem.
P.S od razu jak ktoś jest obcykany i by mógł pomóc znaleźć i dobrać zawieszenie gwintowane najlepiej nowe i markowe z góry dziękuję
Pozdrawiam
Audi 80 B3 1991 rok. 2.0 E z automatyczną skrzynią biegów.
Auto posiada takie wyposażenie jak:
-wspomaganie kierownicy
-el. szyby i grzane el.lusterka
-klimatyzacja ręczna
-obrotomierz
-przeciwmgielne przód
-centralny zamek
-el.regulacja świateł
Zdjęcia:
Wiem że jest oryginalnym stanie, ale mnie tam to nie jara i dlatego mam w planach obniżyć auto, włożyć konkretną felgę z dużym rantem, zderzak od B3 coupe w kolorze, tył zderzaka pomalować w kolorze, cała tylna blenda w czerowona i tam jakieś pierdoły o których zapomniałem.
P.S od razu jak ktoś jest obcykany i by mógł pomóc znaleźć i dobrać zawieszenie gwintowane najlepiej nowe i markowe z góry dziękuję
Pozdrawiam
sokraal, jest od 5 lat w rodzinie, kupiłem od ojca bo zobaczyłem w tym aucie potencjał, po prostu chce dodać jakieś fajne 16" i zglebić a reszta auta w oryginalnym stanie
wiem że z zawieszeniem jest problem w tym aucie żeby cokolwiek znaleźć, dlatego chce się was doradzić jak najlepiej obniżyć auto? nie ukrywam że zależy mi na gwincie
wiem że z zawieszeniem jest problem w tym aucie żeby cokolwiek znaleźć, dlatego chce się was doradzić jak najlepiej obniżyć auto? nie ukrywam że zależy mi na gwincie
nie mam zdjęcia bo przymierzałem tylko z przodu ale nie wygląda to ciekawie powiedziałbym jak tu
http://www.forum.alfaholicy.org/attachm ... d8_192.jpg
<ok> <ok> <ok>
http://www.forum.alfaholicy.org/attachm ... d8_192.jpg
<ok> <ok> <ok>