Złącze kostka iso AUDI
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Na zdjęciu numer 1 powinna właśnie być kostka zasilająca nie ma bo ktoś uciął wiec do tego musisz dorobić to co pisałem. Brazowy masa niebiesko czerwony stały plus a zaizolowane podświetlenie sygnał prędkości i biały kabel dla wzmacniacza i włączonego radia.
Pokaz kolory kabli ze zdjecia "a" prawdopodobnie to aktywny tył. to też przydało by się i z tyły zobaczyć jakie tam głośniki.
Z 4 zdjecia pokaz bardziej co tam jest w tej żółtej izolacji jakie kable idą dalej.
Pokaz kolory kabli ze zdjecia "a" prawdopodobnie to aktywny tył. to też przydało by się i z tyły zobaczyć jakie tam głośniki.
Z 4 zdjecia pokaz bardziej co tam jest w tej żółtej izolacji jakie kable idą dalej.
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Technicznie tak.Lukasz18 pisze:a mam pytanie czy brązowy na pewno masa a czerwono niebieski stały prąd ?
nie rozumie chodzi tobie o ta czarna do radia? jak tak mi chodzi o drugi koniec z tej wtyczki ida i łacza sie z innym w zółtej izolacjina zdjęciu nr 4 te kable idą dalej do tej małej czarnej wtyczki która jest na dole też na zdjęciu nr 4