[all] Polerowanie lakieru
JEŚLI, zaznaczam "jeśli" (bo na zdj. tego nie widać) już naprawdę masz mocno wypłowiały ten lakier, daj samochód na normalną polerkę mechaniczną, a potem (ewentualnie z nudów) we własnym już zakresie możesz dodatkowo bawić się "pastami do zębów" w podtrzymanie wcześniej uzyskanego efektu (chociaż ten ostatni zabieg, to bardziej na ciemnych kolorach ew. na niektórych solidach, u Ciebie raczej zbędny).
Biorąc pod uwagę kolor jaki masz na aucie, raczej "większa większość" zakładów zrobi to dobrze, a polerka fortuny nie kosztuje. Zwłaszcza białego.
Biorąc pod uwagę kolor jaki masz na aucie, raczej "większa większość" zakładów zrobi to dobrze, a polerka fortuny nie kosztuje. Zwłaszcza białego.
no własnie lakier nie jest bardzo wypłowiały ale chciałbym go oddać do polerki.gaca pisze:JEŚLI, zaznaczam "jeśli" (bo na zdj. tego nie widać) już naprawdę masz mocno wypłowiały ten lakier
cieszy mnie to niezmiernie biorąc pod uwagę że wskoczyło mi kilka pilnych napraw...Biorąc pod uwagę kolor jaki masz na aucie, raczej "większa większość" zakładów zrobi to dobrze, a polerka fortuny nie kosztuje. Zwłaszcza białego.
Jakiej pasty użyć G3 czy m3
Witam.Dziękuję za zainteresowanie moim wątkiem.Posiadam audi 80 b4 1992r,oryginalny lakier,złoty.Na masce silnika mam małe ryski jakby ktoś ręcznie roztarł błoto i kamyczki porysowały lakier,jest to głównie widziane pod światło i są płytkie.Na reszcie lakieru jest względnie.Chciałbym odświeżyć lakier tzn zniwelować ryski i doprowadzić cały lakier na aucie do "perfekcji".Nie chcę używać tempo bo to tylko na kilka dni.Co poradzicie?Dużo czytałem o m3 ale drogo wychodzi np zielony i błękitny korek to ok.200zł a na koniec Ultrafine Se 50383 koszt ok.130zł.A ja chciałbym zmieścić się w 150-200zł.Zdjęcie mojego lakieru
https://www.google.pl/search?q=audi+80+ ... B541%3B406
https://www.google.pl/search?q=audi+80+ ... B541%3B406
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80