[Sprzedawca] forumowicz MUNIOR
-
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Gorąco polecam kolegę MUNIORA ; człowiek ogarnięty w temacie z, którym bez problemu idzie się dogadać i co najważniejsze chcący nieść pomoc
Byłem u niego jakoś w maju na przekładce osprzętu i powiem tak. Do tej pory jestem w szoku w jakim czasie on to zrobił. Dodatkowo pompa, która przez pewien servis nadawała się do wywalenia jeździ teraz w aucie. Pewnie miny servisantów patałachów byłyby ciekawe, ale zresztą czego się spodziewać jak większość servisów woli wmówić klientowi, że już trzeba wymieniać, bo ma za to pieniążki.
Z czystym sumieniem mogę polecić fachowość i dokładność naszego kolegi z forum. Do tych co mają trochę traski przed sobą i zastanawiają się czy warto. Ja powiem tak miałem prawie 1000km do niego i jak ktoś słyszał, że wybieram się "naprawiać auto" na drugi koniec kraju to mina była bezcenna. Jednak ja wiedziałem swoje. Miałem pewność, że kolega ogarnie temat wzorowo i tak też się stało Koszty w porównaniu do mechaników nawet z dojazdem do Lubartowa wyszły mniejsze.
Jeszcze raz dzięki Mariuszu :mrgreen:
Byłem u niego jakoś w maju na przekładce osprzętu i powiem tak. Do tej pory jestem w szoku w jakim czasie on to zrobił. Dodatkowo pompa, która przez pewien servis nadawała się do wywalenia jeździ teraz w aucie. Pewnie miny servisantów patałachów byłyby ciekawe, ale zresztą czego się spodziewać jak większość servisów woli wmówić klientowi, że już trzeba wymieniać, bo ma za to pieniążki.
Z czystym sumieniem mogę polecić fachowość i dokładność naszego kolegi z forum. Do tych co mają trochę traski przed sobą i zastanawiają się czy warto. Ja powiem tak miałem prawie 1000km do niego i jak ktoś słyszał, że wybieram się "naprawiać auto" na drugi koniec kraju to mina była bezcenna. Jednak ja wiedziałem swoje. Miałem pewność, że kolega ogarnie temat wzorowo i tak też się stało Koszty w porównaniu do mechaników nawet z dojazdem do Lubartowa wyszły mniejsze.
Jeszcze raz dzięki Mariuszu :mrgreen:
- MarianStefan
- Forum Audi 80
Hehe sorki że dopiero teraz ale w końcu miałem chwile na poczytanie forum :>
Moja sytuacja chyba była najdziwniejsza ;p , miała być przekładka a okazało sie że już była zrobiona i skończyło się tylko na czyszczeniu nastawnika indukcyjnego :> + parę małych poprawek za co jestem bardzo wdzięczny Mariuszowi :>
Jak kogoś ciekawią takie sytuacje odsyłam do tematu głównego:>
Bardzo polecam Mariusza choć miałem stracha i ~400km do przejechania nie żałuje tego a wręcz przeciwnie ;> Oby więcej było takich dobrych ludzi :lol:
Moja sytuacja chyba była najdziwniejsza ;p , miała być przekładka a okazało sie że już była zrobiona i skończyło się tylko na czyszczeniu nastawnika indukcyjnego :> + parę małych poprawek za co jestem bardzo wdzięczny Mariuszowi :>
Jak kogoś ciekawią takie sytuacje odsyłam do tematu głównego:>
Kod: Zaznacz cały
http://audi80.pl/b4-19-1z-pompa-wtryskowa-vt90875.htm#948033
Dołączam i ja do grona bardzo zadowolonych z profi roboty Mariusza. Dziękuję.
Podmiana nastawnika na czysty i kompa na 16 bit w ekspresowym tempie.
Do tego sprawdzenie na VAG-u, jak to dmucha z chipem. Po prostu rewelacja. Przejechałem w jedną stronę 350km na padniętym nastawniku i z dawką 9, a powrót to już na doładowaniu do 1,2 bara - zdecydowanie przyjemniejszy.
Mariusz nie puści od siebie niesprawnego autka i za to należy się mega uznanie.
polecam każdemu, który się zastanawia, czy jechać, bo ma daleko. U mnie bliżej po prostu nie bardzo było do kogo jechać.
Podmiana nastawnika na czysty i kompa na 16 bit w ekspresowym tempie.
Do tego sprawdzenie na VAG-u, jak to dmucha z chipem. Po prostu rewelacja. Przejechałem w jedną stronę 350km na padniętym nastawniku i z dawką 9, a powrót to już na doładowaniu do 1,2 bara - zdecydowanie przyjemniejszy.
Mariusz nie puści od siebie niesprawnego autka i za to należy się mega uznanie.
polecam każdemu, który się zastanawia, czy jechać, bo ma daleko. U mnie bliżej po prostu nie bardzo było do kogo jechać.
- szymon_xd2
- Forum Audi 80
Czytając te opinie na temat Mariusza i jego super pracy stwierdziłem, ze nie ma co tu napisać Wszystko juz bylo powiedziane w w/w postach Ja tez polecam jego prace 360 km w jedna strone to pikus a jazda pozniej to sama przyjemnosc
Chlopaki z Suwałk i Okolic juz ok 6 raz byli u Mariusza - nikt nie narzekał
a sluchy mnie dochodza że pojadą jeszcze raz
Mariusz wielkie dziękuje !
Chlopaki z Suwałk i Okolic juz ok 6 raz byli u Mariusza - nikt nie narzekał
a sluchy mnie dochodza że pojadą jeszcze raz
Mariusz wielkie dziękuje !
Z dużą przyjemnością przedstawię swoją jak najbardziej pozytywną opinię o Panu Mariuszu.
Miałem do pokonania ponad 300 km i teraz mogę śmiało powiedzieć, że naprawdę warto było.
Auto odżyło, no i co najważniejsze problem po ośmiu miesiącach walki wreszcie został załatwiony. Cała procedura trwał około godziny łącznie z jazdą próbną.
Pan okazał się profesjonalistą w tym co robi.
Bardzo dziękuję Panie Mariuszu.
Miałem do pokonania ponad 300 km i teraz mogę śmiało powiedzieć, że naprawdę warto było.
Auto odżyło, no i co najważniejsze problem po ośmiu miesiącach walki wreszcie został załatwiony. Cała procedura trwał około godziny łącznie z jazdą próbną.
Pan okazał się profesjonalistą w tym co robi.
Bardzo dziękuję Panie Mariuszu.