Słoneczko im się udajeszaakaal pisze:Panowie to nie wiedzieliście że dzisiejsza młodzież się do niczego nie nadaje :?: :shock: :mrgreen:
Niedbałość nowych forumowiczów.
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
jak 6 lat temu zaczynałem na forum też taki byłem
a mój pierwszy post był oczywiście z problemem:
Cześć jestem tu nowy i błagam o pomoc.
Jestem posiadaczem Audi 90 coupe 2.3 NG i od jakiegoś czasu(dokładnie od
czasu kiedy zrobiłem zwarcie przy zapalniczce)przestał mi działać
wskaźnik temp na desce(mam pyt co on wskazuje-temp płynu czy silnika?)
Nie wiem co mam robić
Śmiesznie jest teraz to czytać ale niestety taka prawda że lenistwo się szerzy a pokolenie gimbusów dorasta :lol:
a mój pierwszy post był oczywiście z problemem:
Cześć jestem tu nowy i błagam o pomoc.
Jestem posiadaczem Audi 90 coupe 2.3 NG i od jakiegoś czasu(dokładnie od
czasu kiedy zrobiłem zwarcie przy zapalniczce)przestał mi działać
wskaźnik temp na desce(mam pyt co on wskazuje-temp płynu czy silnika?)
Nie wiem co mam robić
Śmiesznie jest teraz to czytać ale niestety taka prawda że lenistwo się szerzy a pokolenie gimbusów dorasta :lol:
Nie wiem czy koledzy zauważyli ale oprócz lenistwa nowych forumowiczów występuje również analfabetyzm... i nie tyczy się to tylko młodych userów w wieku 18-25 lat (powiedzmy) bo Ci starsi też nie lepsi...
Mały przykład;
Mały przykład;
Ludzie litości!! tego się nie da wręcz czytać bo aż razi po oczach (delikatnie mówiąc)... dla niektórych takie pojęcie jak np. interpunkcja to wręcz abstrakcja :!:potrzebujesz z 6000 na jakomś przyzwoitom
ja już prawie rok swojom smigam i tyle zrobiłem i jeszcze tyle do zrobienia ,przy kupnie moim prirytetem bylo wyposażenie blacha żeby niezżarta była reszte sie powoli robi
siwy23j pisze:Ja zaobserwowałem, że tak jak kiedyś, parę lat wstecz młode łepki co dopiero zdali prawo jazdy uczyli się na maluchach tak jak np. ja, troszkę później na golfach II a teraz wsiadają do 80tek bo dobre, bo inni chwalą co najważniejsze w zasięgu ich portfela, tak to według mnie wygląda.
Za parę lat tak bedą pisali na forum golfa IV, mondeo itd, akurat to się nie zmieni
I z analfabetyzmem(dobrze napisałem? :mrgreen: ) podobnie, jakoś też nie wydaje mi się zeby miało się to zmienić na lepsze...
- andrzejau
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 PP
- Kontakt:
Długo szukać nie trzeba https://audi80.pl/odpalanie-vt82438.htm 
Panowie i Panie, proponowałbym kulturalnie olewać takich, jak to się zwie "dorosłych gimbusów". Wiadomo, że forum jest od tego żeby pomagać, ale jeśli ktoś nie wykazuje krzty szacunku do osób tutaj i nie stosuje się do kardynalnych zasad, to po co takiemu odpisywać.
Wiadomo, że większość liczy tzw. posty tech. ale w takich przypadkach jeden mniej nie zrobi różnicy 
- quattroBandit
- Audi 80 Klub

Fajnie poczytać, jak to założyciel tematu biadoli na innych, że nie potrafią pisać poprawnie, a sam wali byki interpunkcyjne.
Albo troszkę bardziej wyrośnięte gimby mówiące o wyrośniętych gimbach
Panowie - hipokryzja przez Was przemawia.
Sagem konkretny FAKJU byłby wskazany, odpowiedni dla każdego działu. Wiem, że to pracochłonne dzieło, ale może akurat warto?
Każdemu zdarza się popełnić jakąś literówkę, nie każdy musi wiedzieć jak poprawnie napisać dane słowo, wiem, że są słowniki, internety, i inne udogodnienia, ale prawda jest taka, że żyjemy w kraju leniwych, zrzędliwych, niedopieszczonych i na dodatek zawistnych Polaczków. Nie przeskoczycie tego nigdzie, nawet tu na forum robiąc jakiekolwiek selekcje.
Sagem konkretny FAKJU byłby wskazany, odpowiedni dla każdego działu. Wiem, że to pracochłonne dzieło, ale może akurat warto?
Każdemu zdarza się popełnić jakąś literówkę, nie każdy musi wiedzieć jak poprawnie napisać dane słowo, wiem, że są słowniki, internety, i inne udogodnienia, ale prawda jest taka, że żyjemy w kraju leniwych, zrzędliwych, niedopieszczonych i na dodatek zawistnych Polaczków. Nie przeskoczycie tego nigdzie, nawet tu na forum robiąc jakiekolwiek selekcje.