Oto mój sprzęt. Zdjęcia są jeszcze z Olx, ale to ten sam samochód Auto z 1992r. W 2007 sprowadzone z Niemiec. Silnik 2.0 ABT(co udało się ustalić dzięki forum) Wszelkie uwagi i spostrzeżenia mile widziane. Wiem, że te pokrowce są obciachowe, najbardziej podobają mi się oryginalne fotele, ale są już niestety trochę sfatygowane. Pewnie od zmiany pokrowców zacznę "picować" to auto.
Pozdrawiam
[Audi B4 ABT]
Oczywiście żadnych "tjuningów" nie będzie. Lubię samochody w oryginale. Póki co z tego co wyszukałem:
-zmiana pokrowców na jakieś bardziej pasujące do Audi, najlepiej jednolite czarne,
-wymiana lub malowanie grilla,
-naprawa licznika kilometrów,
-konserwacja spodu,
-chcę ją jeszcze ładnie nawoskować, tak jak poprzednie- auto woskiem w kolorze lakieru, muszę tylko ładnie dobrać ten kolor wosku bo poprzedni samochód był czarny to takiego problemu nie było.
-zmiana pokrowców na jakieś bardziej pasujące do Audi, najlepiej jednolite czarne,
-wymiana lub malowanie grilla,
-naprawa licznika kilometrów,
-konserwacja spodu,
-chcę ją jeszcze ładnie nawoskować, tak jak poprzednie- auto woskiem w kolorze lakieru, muszę tylko ładnie dobrać ten kolor wosku bo poprzedni samochód był czarny to takiego problemu nie było.