To są ori od audi 80 b4 avant, kup sobie od A4 b5 quattro avant i po problemieDamiano80 pisze:Oznaczenia sprężyn jakie teraz mam to 8A05BB dzwoniłem już chyba wszędzie sprężyn na tył do 80-tki Quattro niema nigdzie po prostu wyginęły jak dinozaury
[b4 QUATTRO] róznica między sprężyną tylną audi B4 a B5
kupilem eibach prokit z a4Q są niesamowicie komfortowe przy swojej lekko sportowej charakterystyce. nie doradze Ci jakie powinienes dobrac bo amory tez wsadzilem z A4 a ponoc są inne(u mnie nie byly...ale moze baaaarzo stare BOGE ktore wyjąłem tez byly z A4 ).
a komentarze typu "wsadzaj od A4 bedzie OK" albo"kup od A4 B5 i po problemie" są poparte jakimiś doswiadczniami i namacalnymi dowodami?..jesli tak to moze przydałoby sie jakieś foto efektu...bo ja przy zakupie -30-30 musialem niezle kombinowac, żeby auto nie wyglądało jak koza
a komentarze typu "wsadzaj od A4 bedzie OK" albo"kup od A4 B5 i po problemie" są poparte jakimiś doswiadczniami i namacalnymi dowodami?..jesli tak to moze przydałoby sie jakieś foto efektu...bo ja przy zakupie -30-30 musialem niezle kombinowac, żeby auto nie wyglądało jak koza