[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
Rozumiem, że chcesz ją zniechęcić do macierzyństwaklife pisze:eeee weź ze sobą małego Paula się nim zajmie
Oj wujek, a ja bym chciał, żeby moja była jak Twoja (how sweet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <ok> ). Tylko gdyby nie ten dizelwujo1 pisze:masakra , chciałbym żeby tak moja też wyglądał , świetnie wgląda <ok>
Mierzyłem odległość od środka piasty do najwyżej położonego punktu błotnika na kicie -60 i na gwincie. Stąd, po procesie dogłębnego tentegowania w głowie wyszło - 95 Jeśli oczywiście -60 to było -60gazela93 pisze:Orsa! Za dobrze, za dobrze to wygląda
jak wywnioskowałeś, że masz -95 jest ciekaw ile ja mam
Po awarii sporo postów wyparowało, więc jeszcze raz Wpadł dystans 13 mm na przód i tymczasowe dekle, dopóki nie znajdę oryginałów.
[center][/center]
[center]
[/center]
Ciekawe porównanie z zeszłego i tego roku. Na oponie 205/45 17 calowa felga strasznie się gubiła. Teraz na 195/40 i lekkim naciągu 17" wygląda dużo lepiej moim zdaniem.
[center] [/center]
[center][/center]
[center]
[/center]
Ciekawe porównanie z zeszłego i tego roku. Na oponie 205/45 17 calowa felga strasznie się gubiła. Teraz na 195/40 i lekkim naciągu 17" wygląda dużo lepiej moim zdaniem.
[center] [/center]
Moja żona za 2 miesiące wraca do pracy po macierzyńskim, małego trzeba czymś wozić do żłobka, więc zdecydowałem, że z zewnątrz B4 wraca do serii i będzie to wozidło mojej drugiej połówki. Wolałem zostawić 80'tkę z przebiegiem niecałych 90 tyś km w super stanie niż szukać jakiegoś pikaczento, czy innej polówki z niewiadomych rąk i w niewiadomym stanie technicznym.
Za kolejnym autem dla mnie w nieco innym wydaniu i innej budzie już się rozglądam, także mam nadzieję już niedługo posiadać dwie B4 w stajni
Za kolejnym autem dla mnie w nieco innym wydaniu i innej budzie już się rozglądam, także mam nadzieję już niedługo posiadać dwie B4 w stajni
Nadwozie jakie tym razem bracie kolego <ok> ??orsa_83 pisze:Moja żona za 2 miesiące wraca do pracy po macierzyńskim, małego trzeba czymś wozić do żłobka, więc zdecydowałem, że z zewnątrz B4 wraca do serii i będzie to wozidło mojej drugiej połówki. Wolałem zostawić 80'tkę z przebiegiem niecałych 90 tyś km w super stanie niż szukać jakiegoś pikaczento, czy innej polówki z niewiadomych rąk i w niewiadomym stanie technicznym.
A odpowiedź brzmi:Przemas80 pisze:Nadwozie jakie tym razem bracie kolego <ok> ??
Zaiste <ok>dyras pisze:Pewnie cabrio
P.S. auta z tego ogłoszenia: http://otomoto.pl/oferta/audi-80-2-8-v6 ... yfBCH.html "gorąco" NIE polecam.