[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
No ale skoro to dobrze wyglada to w czym problem?sagem pisze:Przymierzę i zobaczę kaj to wygląda, ewentualnie zrobi się jakieś foto, generalnie teraz co drugi avant ma USA z tyłu więc ja chyba chociażby dlatego założę RS
Zawsze mus chodzic o nietypowosc? Zaraz beda cale lapmy z blendam od b3 wstawiane bo nikt tego nie ma.
A jak dla mnie zderzak od rs2 ma inna linie niz s2 przedni i to troche nie spasi.
Wogole to uwazam ze tyl s2 jest najbrzydszy jaki w a80 moze byc. Ot tqk styl tamtych lat, zeby chociaz zrobili wsteczne na czerwono jak w colour edition
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
E tam ja to jestem pionek w porównaniu do Ciebie <ok>delik pisze:Sagem ;D non stop zaskakujesz <ok>
Zawsze może wyglądać lepiej.marszall pisze:
No ale skoro to dobrze wyglada to w czym problem?
Zawsze mus chodzic o nietypowosc? Zaraz beda cale lapmy z blendam od b3 wstawiane bo nikt tego nie ma.
Nie zawsze chodzi o nie typowość, gdybym tym się kierował to już bym jeździł cabrio <ok>
Ale RS z tyłu wygląda na prawdę ładnie , bez względu na to co jest z przodu i przede wszystkim nie widać go na co drugim zlocie S jest fajny ale RS fajniejszy, kwestia gustu z tego co wiem. Ja robię dla siebie i mi się musi podobać, druga sprawa to że trzeba iśc do przodu. Blenda z b3 też jest ładna na swój sposób.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Przód RS2 mi się nie podoba, temu nie zmieniam, S2 jest groźniejszy :mrgreen:
Prace powoli posuwają się do przodu, nie ma to jak samemu wyspawać sobię rollbar'a. Czekam teraz na fotele z pasami, malowanie wnętrza i gotowe, potem zajmę się ważniejszymi sprawami. "Klatka" oczywiście od Irka z Ireco motorsport.
Prace powoli posuwają się do przodu, nie ma to jak samemu wyspawać sobię rollbar'a. Czekam teraz na fotele z pasami, malowanie wnętrza i gotowe, potem zajmę się ważniejszymi sprawami. "Klatka" oczywiście od Irka z Ireco motorsport.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2015, 21:03 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.