czym malowales te słoneczniki :?:quattroBandit pisze:ja u siebie słoneczniki i rączki malowałem tylko ze słonecznikami trzeba ostrożnie żeby nie pofalowały, mi się udało, ale z nam takie gdzie się nie udało i wyglądają strasznie..
Audi 90 2.3NG
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Akurat mam jeden slaby to na nim cos tam poćwiczę <ok> <ok>quattroBandit pisze:4-5, juz nie pamietam ale w dużych odstepach czasu od siebie (ponad 2-3h aby dobrze wyschła poprzednia). Pierwsza warstwa i druga to było dosłownie tchnienie na to, aby nie pofalowało materiału na słonecznikach Jak dasz za dużo na raz to kapliczka
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
08.06.2015
Szalu nie ma ale powoli wraca do jakiegoś tam wyglądu :mrgreen: Aby do przodu <ok>
18.06.2015
Zachciało sie remontów... Także na razie wyciągamy, ogarniamy głowice na tip top gaz wypada a panewki i pierścienie to sie zobaczy w jakim stanie ale jak na razie to dupa blada jest bo Janusze poprzednie z Garwolina popieprzyli wszystko ,silikon wszędzie w ilościach jak na sprzedaż hurtowa... az sie dziwie ze to jakoś chodziło , jutro zrobię foto miksera i teraz wiem dlaczego tak słabo szedł na benzynie jak otwór jest szerokości dwóch palców ale będzie dobrze
Szalu nie ma ale powoli wraca do jakiegoś tam wyglądu :mrgreen: Aby do przodu <ok>
18.06.2015
Zachciało sie remontów... Także na razie wyciągamy, ogarniamy głowice na tip top gaz wypada a panewki i pierścienie to sie zobaczy w jakim stanie ale jak na razie to dupa blada jest bo Janusze poprzednie z Garwolina popieprzyli wszystko ,silikon wszędzie w ilościach jak na sprzedaż hurtowa... az sie dziwie ze to jakoś chodziło , jutro zrobię foto miksera i teraz wiem dlaczego tak słabo szedł na benzynie jak otwór jest szerokości dwóch palców ale będzie dobrze