czy montowal ktos u siebie takie cudo http://www.ebay.de/itm/RS-Drosselklappe ... 3a925f7f3a
co ona faktycznie moze dac oprocz -100ojro?
RS przepustnica aah abc +15ps
- Jarek-LT
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Daje , daje i to sporo.
cytat;
PieterB - było delikatne ogłoszenie z mojej strony o przerobieniu przepustnicy w cenie 230zł jeśli prześlesz swoją. GWARANTUJĘ CI ZADOWOLENIE i INNĄ DYNAMIKĘ AUTA DO 120 - 130 km/h do 3k na zegarze obrotomierza.
Zakres przerobienia to rozwiert małego przelotu do około 30mm. Różne przepustnice
mają różnie mięsa, jedne można powiększyć do 33mm inne do 28mm.
Ale to co jest również w tej ofercie to przerobienie cięgna aby dwie klapki przepływu powietrza otwierały się na raz. POPRAWA DYNAMIKI MUROWANA I GWARANTOWANA.
Ja jeżdżę na tak przerobionej i chwalę sobie.
U mnie również głowica była splanowana. Po tych przeróbkach mój ABK robi do 100km/h poniżej 9s.
Jakbyś był zainteresowany pisz na PW lub tel. 606-163-922
Spróbuj - naprawdę warto.
Jarek-LT :lol:
cytat;
PieterB - było delikatne ogłoszenie z mojej strony o przerobieniu przepustnicy w cenie 230zł jeśli prześlesz swoją. GWARANTUJĘ CI ZADOWOLENIE i INNĄ DYNAMIKĘ AUTA DO 120 - 130 km/h do 3k na zegarze obrotomierza.
Zakres przerobienia to rozwiert małego przelotu do około 30mm. Różne przepustnice
mają różnie mięsa, jedne można powiększyć do 33mm inne do 28mm.
Ale to co jest również w tej ofercie to przerobienie cięgna aby dwie klapki przepływu powietrza otwierały się na raz. POPRAWA DYNAMIKI MUROWANA I GWARANTOWANA.
Ja jeżdżę na tak przerobionej i chwalę sobie.
U mnie również głowica była splanowana. Po tych przeróbkach mój ABK robi do 100km/h poniżej 9s.
Jakbyś był zainteresowany pisz na PW lub tel. 606-163-922
Spróbuj - naprawdę warto.
- Jarek-LT
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie czekaj na wykres bo pewnie nikt ci go nie przestawi. Jeśli chodzi o linka z ebay'a
gość wymyślił sobie wzrost mocy i tyle w celu większej sprzedaży usługi. To po pierwsze.
Po drugie - jeżdżę na tym nie od dzisiaj a FAKTY sa takie, że wzrostu mocy nie ma natomiast zajebiście jest poprawiona DYNAMIKA do 3tys. obrotów. I TYLE.
Na marginesie mój ABK jest już na warsztacie gdzie przekładane są tłoki i głowica 16V.
W końcu niedługo przedstawię efekty..<ok>
Na dolocie zrobiłem dwie przepustnice rozwiercone <ok>
HAHAHA
gość wymyślił sobie wzrost mocy i tyle w celu większej sprzedaży usługi. To po pierwsze.
Po drugie - jeżdżę na tym nie od dzisiaj a FAKTY sa takie, że wzrostu mocy nie ma natomiast zajebiście jest poprawiona DYNAMIKA do 3tys. obrotów. I TYLE.
Na marginesie mój ABK jest już na warsztacie gdzie przekładane są tłoki i głowica 16V.
W końcu niedługo przedstawię efekty..<ok>
Na dolocie zrobiłem dwie przepustnice rozwiercone <ok>
HAHAHA