[B3/B4] Problem z identyfikacją wozu czyli czym ja jeżdżę.
Ale co Ty się tak uczepiłeś tego emblematu? Przecież pisałem, ze da się go wymienić łatwo, każda deska z audi 80 ma emblemat w tym miejscu z napisem audi 80 a wersje specjalne mają w tym miejscu metalowe emblematy więc żadnej dziury "Janusze" tutaj nie wycinały bo jest ona fabryczna. Druga sprawa masz silnik 1.6 PP i do tego to samo mówi nalepka w bagażniku więc żadnego sporta nie masz bo te silniki nie wychodziły w sporcie z tego co wiem. O spoilerze też pisałem do tego czasem widać na ulicy 80-tki z podobnymi spoilerami. To że na zderzaku masz pajęczynę to tylko dlatego, ze ktoś go nieudolnie pomalował albo to jest fabryczna struktura której komuś się nie chciało zdzierać tylko zostało pomalowane na nią i teraz taki efekt. Jak dla mnie to tutaj jest tylko emblemat ze sporta który można kupić czasem na allegro za grosze.
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Taka dziurka jest w każdej desce i mi tu śmierdzi bo emblematy metalowe są mocowane na kołki a nie jak u cie na klej tak mi się coś wydaje bo tylko plastikowe były klejone. Tak samo jak dekory.glock_95 pisze:Postanowiłem odedrzeć emblemat. Efekt widać na zdjęciach, miejsce na emblemat raczej nie zostało wycięte przez jakiegoś Janusza w garażu, wygląda to na fabryczną robotę. Nie chce mi się wierzyć że ktoś wymieniałby całą deskę.