[Nie polecam] olx grzesiek, forum "gregRS2"
[Nie polecam] olx grzesiek, forum "gregRS2"
Czesc wam,
dzisiaj pisze w smutniej sprawy.
Kupilem zderzaka na olx'ie. Gosciu "grzesiek" jest na forum audi80.pl "gregRS2"
Kupilem zderzaka z S2 dla mojej milki.
1000zl z kratka, oswietlaniem i wyslyka.
Cytat z ogloszenia: "Zderzak caly nie polamany bez uszkodzen ma prae rys ale smialo mozna zakladac i jezdzic"
O to co kurier mi przywioz:
Ciezko z gosciem nawiazac kontakt, bo nie odbiero on telefonow, ani nie odpisuje na maila, wiadomosci, lub sms.
Nie wiem co mam zrobic. Macie jakis pomysl?
Pozdrawiam was!
dzisiaj pisze w smutniej sprawy.
Kupilem zderzaka na olx'ie. Gosciu "grzesiek" jest na forum audi80.pl "gregRS2"
Kupilem zderzaka z S2 dla mojej milki.
1000zl z kratka, oswietlaniem i wyslyka.
Cytat z ogloszenia: "Zderzak caly nie polamany bez uszkodzen ma prae rys ale smialo mozna zakladac i jezdzic"
O to co kurier mi przywioz:
Ciezko z gosciem nawiazac kontakt, bo nie odbiero on telefonow, ani nie odpisuje na maila, wiadomosci, lub sms.
Nie wiem co mam zrobic. Macie jakis pomysl?
Pozdrawiam was!
Ostatnio zmieniony 06 gru 2015, 17:34 przez kuenzelde, łącznie zmieniany 2 razy.
Nieźle zaszpachlowane. Bałbym się to podnieść za jedną stronę żeby nie pokruszyć. Jak to pomalować to nie zgorzej ale nie za tysiaka.
Zdecydowanie na policje. Wszystkie historie rozmów, smsów, maili, printa z oferty jak jeszcze wisi na olx. Wszystkie możliwe dane gościa zgromadź. Sprzedał ci produkt nie zgodny z opisem jaki podał więc to w pełni dokonane oszustwo które prawem jest ścigane.
Zdecydowanie na policje. Wszystkie historie rozmów, smsów, maili, printa z oferty jak jeszcze wisi na olx. Wszystkie możliwe dane gościa zgromadź. Sprzedał ci produkt nie zgodny z opisem jaki podał więc to w pełni dokonane oszustwo które prawem jest ścigane.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Ja każdą sprawę związaną z olx i allegro wygrywałem. Miałem 1 w sądzie i ciągnęła się ponad 2 lata. Koleś został skazany prawomocnym wyrokiem za oszustwa. Kasę odzyskałem przekazem pocztowym.
Inne jak policja wpadała na chatę do typa, to srali w gacie i kasę miałem na drugi dzień na koncie.
Widać że to 1 z takich właśnie cwaniaczków. Zapodaj link do jego aukcji.
Inne jak policja wpadała na chatę do typa, to srali w gacie i kasę miałem na drugi dzień na koncie.
Widać że to 1 z takich właśnie cwaniaczków. Zapodaj link do jego aukcji.