[Zabrze, Gliwice, Knurów i okolice] Cotygodniowy spot!
-
- Forum Audi 80
[Zabrze, Gliwice, Knurów i okolice] Cotygodniowy spot!
Witam wszystkich, co prawda jestem tutaj nowy, ale przeglądając forum zauważyłem, że jest kilka osób z Gliwic, Zabrza i okolic.
Może warto by było zorganizować się z grupie, spotkać pogadać itp. w miejscu dla wszystkich odpowiadającym?
Np. Można spotykać się co czwartek o 18-ej na dużym parkingu na przeciw stadionu Górnika Zabrze? To tylko przykład... Tak więc proszę o opinię osób mieszkających w miastach (oraz miejscowościach przyległych do nich), które wymieniłem powyżej czy byłyby chętne uczestniczyć w takowych spotkaniach.
Może warto by było zorganizować się z grupie, spotkać pogadać itp. w miejscu dla wszystkich odpowiadającym?
Np. Można spotykać się co czwartek o 18-ej na dużym parkingu na przeciw stadionu Górnika Zabrze? To tylko przykład... Tak więc proszę o opinię osób mieszkających w miastach (oraz miejscowościach przyległych do nich), które wymieniłem powyżej czy byłyby chętne uczestniczyć w takowych spotkaniach.
Kolego powiem tak. Ja jestem z chorzowa, jest też kolega z zabrza i jest grupa silesia. I spoty odbywają się co 2-3 miesiące i ciężko czasami o frekwencję. A zjeżdżają ludzie z dąbrowy, katowic, sosnowca, tychy itd. Pomysł jest dobry ale jak zrobi się tu odzew w tym temacie to ja też się przyłącze. Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
Trzeba pokazać ludziom że ma się kupę samozaparcia a znajdą się chętni.
Pamiętam jak robiliśmy swojego czasu z Ziemorem spoty w Cz-Dz. Pierwsze spoty to była grupka osób, później szło już w dziesiątki aut
Trzeba na takie coś dużo czasu, chęci i pomysłu
Teraz też się bawię w organizowanie spotów i czasami jest kupa telefonów, pozwolenia - także trzeba się zaangażować w to
Pamiętam jak robiliśmy swojego czasu z Ziemorem spoty w Cz-Dz. Pierwsze spoty to była grupka osób, później szło już w dziesiątki aut
Trzeba na takie coś dużo czasu, chęci i pomysłu
Teraz też się bawię w organizowanie spotów i czasami jest kupa telefonów, pozwolenia - także trzeba się zaangażować w to
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80