[ 80 B3 1.8 ]co to za przewód
[ 80 B3 1.8 ]co to za przewód
Witam wszystkich po raz pierwszy Stałem się przez przypadek posiadaczem słynnej 80 -ki i postanowiłem sobie ją troszkę wyremontować. 15 lat stała w garażu ale cyknęła bez problemu tylko wyjechać nie mogła bo hamulce były zapieczone Ale do rzeczy. interesujem nie na początek co to jest za przewód ( zaznaczony na czerwono). Kliknijcie na zdjęcie bo tak nie widac. Jest on niestety czymś przepalony ale wszystko działa bez zarzutu. Silnik 1,8. rok produkcji 90.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2015, 08:15 przez nucha2, łącznie zmieniany 1 raz.
to powiedz mi prosze jak jest przerwany i tak naprawde to nie działa a silnik działa bez zarzutów to czym to grozi. A może go w ogóle nie robić?Leo pisze:napisałem - lub do innych układów go wymagających.
[ Dodano: 2015-06-24, 14:12 ]
ten konkretnie przewód idzie albo do filtra z węglem aktywnym albo do aparatu zapłonowego.
Proszę zobaczyć czy o to chodziło. Jestem tu dopiero od wczoraj i jeszcze nie wiem co i jak.PieterB pisze:nucha2, zastosuj tag w temacie Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie z regulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. Dla działu technicznego tagi wyglądają tak. W przypadku nie poprawienia, zostanie on zamknięty lub usunięty !
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2015-06-25, 08:27 ]
Tak o to chodzi <ok>