[Audi Cabrio TDI white] by maro
[Audi Cabrio TDI white] by maro
Witam
Stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi Cabrio 1.9 TDI . Szukałem auta od pół roku w takiej wersji i z tym silnikiem. Wychaczony w Niemczech z ogłoszeń internetowych. Nigdy wcześniej nawet nie jeździłem Cabrio ale gdy zobaczyłem fajny egzemplarz to wiedziałem że muszę coś takiego mieć .
Wyposażenie seryjne :
silnik 1.9 TDI
rocznik 1998 po lifcie
kolor casablanca weiss
szara skórzana tapicerka
szary elektryczny dach
klimatyzacja
radio oryginał Delta + oryginał zmieniarka + oryginał subwoofer nokia w tylnym podłokietniku.
2 x Airbag
elektryczne szyby i lusterka
ABS
podgrzewane siedzenia przednie
oryginalny alarm
alufelgi 16'; Aluett
Plany :
narazie zbyt dużo żeby pisać
Stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi Cabrio 1.9 TDI . Szukałem auta od pół roku w takiej wersji i z tym silnikiem. Wychaczony w Niemczech z ogłoszeń internetowych. Nigdy wcześniej nawet nie jeździłem Cabrio ale gdy zobaczyłem fajny egzemplarz to wiedziałem że muszę coś takiego mieć .
Wyposażenie seryjne :
silnik 1.9 TDI
rocznik 1998 po lifcie
kolor casablanca weiss
szara skórzana tapicerka
szary elektryczny dach
klimatyzacja
radio oryginał Delta + oryginał zmieniarka + oryginał subwoofer nokia w tylnym podłokietniku.
2 x Airbag
elektryczne szyby i lusterka
ABS
podgrzewane siedzenia przednie
oryginalny alarm
alufelgi 16'; Aluett
Plany :
narazie zbyt dużo żeby pisać
marolbn pisze:Dzięki wszystkim...auto wczoraj odebrałem z polerki ( niestety na foto z telefonu tego nie widać , założone narazie zostały też felgi Borbety T's 16" oraz pomalowałem zaciski hamulców na czarno.
[url=http://images39.fotosik.pl/2072/6c3e190f07740ff0m.jpg]Obrazek[/URL]
hmm te felgi nie obraź się ale nie przemawiają domnie rozumiem że to tylko na chwilę . Generalnie jak wyżej pisałem a widziałem jak jeździłeś po Lublinie auto bardzo fajnie się prezentuje <ok> ( tylko inna felga)
Dawno się nie odzywałem a delikatnie się pozmieniało ... zrobiona została regeneracja siedzenia i doszły felgi 4X RH ZW 1 8.5J ET 41 i ET 47 (wiem że oklepane ale mi się podobają ) , dystanse RH zmieniające rozstaw 4x100 na 4x108 ( 20mm i 25mm) , teraz trochę koza ale w planach kit -40/ -40 oraz wymiana tylnych rantów na 9j lub 9.5 J