Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
Ładnie się można rozczarować :roll: Kup te co polecił Wertyn; miałem je w dwóch autach i byłem mega zadowolony. Później kupiłem Tungsramy, bo były zachwalane i sporo tańsze, ale mówiąc szczerze wyleciały po paru dniach. Kompletnie nie o takie światło mi chodziło; a jeżdząc w deszczu była porażka. Może to wina słabych lamp w C4. Jednak na Osrama'ch było dużo lepiej także je jestem w stanie polecićI jakieś takie kupię bo już żałuję że te założyłem, myślałem że jak phillipsy to będą dobrze świecic a świecą słabiej niż jakieś podróbki+30% które miałem wcześniej.
Witam witam
Taki sobie ostatnio drobiazg zafundowałem, myślę że dobrze się komponuje ze srebrnymi ringami:
I takie coś jeszcze:
Ponadto podniosłem ramę szyby do góry bo ciekła mi woda między uszczelką szyby a uszczelką na karoseri:
I demolka, czyli poprawianie zderzaka bo był z jednej strony krzywo i nieładnie. Przesunąłem metalowe uchwyty do środka zderzaka wobec czego cały zderzak poszedł bardziej do nadkoli. Mogłem te uchwyty dać jeszcze ze 3mm, wtedy byłoby idealnie- ale i tak w porównaniu do tego co było jest kozak, teraz widać urok zderzaka coupe <ok>
Tak wyszło:
Jutro wymieniam wąż z odpowietrznikiem od nagrzewnicy bo cieknie, ponadto w tym tygodniu gruntowne czyszczonko a następny krok to malowanie tylnego zderzaka <ok>
[ Dodano: 2015-06-29, 16:57 ]
Pomalowane ramki przednich lamp - poprawiają trochę wygląd <ok>
Do wymarzonego frontu brakuje sprysków i zespolaków :mrgreen:
Taki sobie ostatnio drobiazg zafundowałem, myślę że dobrze się komponuje ze srebrnymi ringami:
I takie coś jeszcze:
Ponadto podniosłem ramę szyby do góry bo ciekła mi woda między uszczelką szyby a uszczelką na karoseri:
I demolka, czyli poprawianie zderzaka bo był z jednej strony krzywo i nieładnie. Przesunąłem metalowe uchwyty do środka zderzaka wobec czego cały zderzak poszedł bardziej do nadkoli. Mogłem te uchwyty dać jeszcze ze 3mm, wtedy byłoby idealnie- ale i tak w porównaniu do tego co było jest kozak, teraz widać urok zderzaka coupe <ok>
Tak wyszło:
Jutro wymieniam wąż z odpowietrznikiem od nagrzewnicy bo cieknie, ponadto w tym tygodniu gruntowne czyszczonko a następny krok to malowanie tylnego zderzaka <ok>
[ Dodano: 2015-06-29, 16:57 ]
Pomalowane ramki przednich lamp - poprawiają trochę wygląd <ok>
Do wymarzonego frontu brakuje sprysków i zespolaków :mrgreen:
Naczytałem się na forum postów o ewentualnym pogorszeniu(lub nie) świecenia i doszedłem do wniosku że ramki nie mogą mieć wpływu na świecenie a najbardziej przekonało mnie słowo "parabloidalne". A na wszelki wypadek wyczyściłem odbłyśniki i szkła także jest kosa :lol:
Mały mityng z zawsze brudnbym kumplem:
I parę fotek po sprzątanku, jeszcze przed malowaniem ramek:
Ma ktoś na sprzedaż dekiel platikowy na amortyzator? <ok>
Mały mityng z zawsze brudnbym kumplem:
I parę fotek po sprzątanku, jeszcze przed malowaniem ramek:
Ma ktoś na sprzedaż dekiel platikowy na amortyzator? <ok>
Dzięki <ok>
Co do podłokietnika to aktualnie nie mam funduszy na to ale może będziesz go jeszcze miał gdybym się za jakis czas odezwał :mrgreen:
[ Dodano: 2015-07-04, 21:28 ]
Czarne listwy boczne pasują tu teraz jak świni siodło ale na nie też niebawem przyjdzie czas <ok> Ktoś podpowie jak je ściągnąć?
Co do podłokietnika to aktualnie nie mam funduszy na to ale może będziesz go jeszcze miał gdybym się za jakis czas odezwał :mrgreen:
[ Dodano: 2015-07-04, 21:28 ]
Czarne listwy boczne pasują tu teraz jak świni siodło ale na nie też niebawem przyjdzie czas <ok> Ktoś podpowie jak je ściągnąć?