[Zabrze, Gliwice, Knurów i okolice] Cotygodniowy spot!
mam jeszcze taka mala sugestie, szacun dla CHillout'a za inicjatywe ale troche kuleja te nasze spoty frekwencja, slyszalem ze na 1szym w Plejadzie pare aut było, moja sugestia jest taka zeby to zespolić z "grupa silesia" w kompromisowym polozeniu zeby kazdy mial w miare jednakowa odleglosc,
czekam na odpowiedz, sugestie itp
-Dave
czekam na odpowiedz, sugestie itp
-Dave
DAVE - można raz tu, raz tam ... kto może ( i CHCE !! ) to przyjedzie ... na IKEI frekwencja potrafiła być większa niż na Kryspinowie co o czymś świadczy
telefon do mnie macie, jak tylko coś będzie to pisać/dzwonić - jak tylko będę mógł i będę na siłach to podjadę choćby na te 30 minut by pogadać ze znajomymi 'mordami' ...
telefon do mnie macie, jak tylko coś będzie to pisać/dzwonić - jak tylko będę mógł i będę na siłach to podjadę choćby na te 30 minut by pogadać ze znajomymi 'mordami' ...
-
- Forum Audi 80
"grupa" nazwy to nie ma, szalowej ilosci ludzi nie ma ale raz na jakis czas uda sie nam cos fajnego zorganizowac, kontakt, trzeba obserwowac sekcje "slask" i gdzie bedzie ktos cos pisal o "spotkaniu" - trzeba przyjechacalmii112 pisze:mam takie pytanie ile was sie pojawia na spotach a takze na spotach silesi. I jakvy ktos mogl powiedziec jak dokladnie nazywa sie grupa i jak mozna sie z nia skontaktowac
spotykacie sie tez na spotach? w sesie miedzy soba? tego 12-13 ego mozna by cos wspolnie ogarnac np na kopycie w piekarachalmii112 pisze:narazie to przy mojej b3 jest troszke do zrobiebia ale mysle zeby pogadac co inni doradza dadza do myslenia. Ja odrazu mowie jak tylko cos zauwaze to mamy male ekipe z okolic piekar sl. 2x a3 1.6 z przed liftu, 2x a6 w kombiku jedna z motorem 2.5 a drugi o ile sie nie myle 2.3 no i moj klasyk 80