tak warto oczywiście ja też bym kupił do swojego ale jak kolega zobaczy cene
tylko jest duże prawdopodobieństwo że może posłużyć kolejne 20 lat
a chinole ryżu niet
A ja polecam NRF, bardzo dobra jakość i mają praktycznie wszystkie rodzaje chłodnic w zamiennku. Niestety ta firma jest mało popularna w naszym kraju i ciężko dostępna w zwykłych sklepach. No i ceny :mrgreen:
Panowie co wy tu piszecie? Nissens to może z 5 lat temu robił jeszcze dobre chłodnice. Teraz to szajs za kupę pieniędzy. Już nawet thermotec malepsze chłodnice. Tutaj również bym polecił nrf. Naprawdę dobry produkt.
Akumulator hmm. Ja posiadam Varty kupiony w listopadzie (77Ah 780A) za 400zł. Akumulator to podstawa dlatego nie powinno się na nim oszczędzać a jak kupisz w renomowanym sklepie to masz i gwarancje a jak dobrze użytkujesz to starcza na lata Możesz kupić 72Ah 680A (miałem taki wcześniej) jeżeli nie masz klimatyzacji i innych "urządzeń" które lubią zjadać prąd
A z czystej ciekawości mam pytanie dlaczego w tym zestawieniu nie ma polecanych olei syntetycznych do silników benzynowych ? Z tego co mi wiadomo fabrycznie wyjeżdżały na 5W30 bynajmniej ABT oraz ABK.
Wiem wiem, ja też stosuje 5W40 ale jakim olejem zalewali w fabryce Audi 80 ? Dużo osób twierdzi, że w Ingolstadt zalewali 10W40 w co mi się wierzyć zbytnio nie chce...