[funkcje]praca moderatorow
[funkcje]praca moderatorow
Witam..chcialbym zwrocic uwage i prosic o rowne traktowanie wszystkich userów jednakowo..
Nie jest to zaden atak personalny,wiec prosze o nie rozkrecanie wojny kolejnej..
chodzi o akceptacje ogloszen w dziale gielda..
dlaczego jest tak ze ogloszenia wisza do akceptacji i nie ma komu tego zrobic..
a wchodzi sobie moderator i wystawia ogloszenie ktore sam sobie zreszta od razu zaakceptuje?
Moja sugestia aby jednak powrocic do autmoatycznej aktywacji konta a wylaczenie jedynie mozliwosci odpowiadania tak jak to ma miejsce do tej pory..
dziekuje skonczylem...
Nie jest to zaden atak personalny,wiec prosze o nie rozkrecanie wojny kolejnej..
chodzi o akceptacje ogloszen w dziale gielda..
dlaczego jest tak ze ogloszenia wisza do akceptacji i nie ma komu tego zrobic..
a wchodzi sobie moderator i wystawia ogloszenie ktore sam sobie zreszta od razu zaakceptuje?
Moja sugestia aby jednak powrocic do autmoatycznej aktywacji konta a wylaczenie jedynie mozliwosci odpowiadania tak jak to ma miejsce do tej pory..
dziekuje skonczylem...
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
tu nie chodzi zeby utrudniac itp itd.moderator ma wiedze wiec moze i ma prawo sam sobie akceptowac.z tym nie nalezy dyskutowac..bardziej chodzilo mi o to aby przy okazji lub nie okazji ale wchodzac w dzial przejrzal i wykonal prace ktora do moderatora nalezy...
a juz sugestia o samoaktywowaniu i zamykaniu ogloszenia ktora by sie udalo wprowadzic w zycie byla by spelnieniem postulatu..
a juz sugestia o samoaktywowaniu i zamykaniu ogloszenia ktora by sie udalo wprowadzic w zycie byla by spelnieniem postulatu..
tomkom1, rzadko kiedy prawidłowe ogłoszenia długo oczekują na akceptację.
KAROLEK22XX, ogłoszenia moderatorów dodawane są automatycznie.
Przemas80, nie wiem czy jest taka techniczna możliwość, ale postaram się to ustalić.
Nic nie wskazuje na zmiany w dziale sprzedam/kupię.
Temat jest już wyczerpany i wydaje mi się, że dalsza dyskusja jest jałowa.
Nikt nikomu nie robi tu na złość, chodzi jedynie o ochronę użytkowników przed nie uczciwymi praktykami czyt. oszustami.
Pozdrawiam.
KAROLEK22XX, ogłoszenia moderatorów dodawane są automatycznie.
Przemas80, nie wiem czy jest taka techniczna możliwość, ale postaram się to ustalić.
Nic nie wskazuje na zmiany w dziale sprzedam/kupię.
Temat jest już wyczerpany i wydaje mi się, że dalsza dyskusja jest jałowa.
Nikt nikomu nie robi tu na złość, chodzi jedynie o ochronę użytkowników przed nie uczciwymi praktykami czyt. oszustami.
Pozdrawiam.
gornik, odezwales sie personalnie wiec pozowle sobie do ciebie akurat odpowiedziec.5-6 ogloszen do akceptacje w sprzedam..od godz.20 do 0.30
twoje ogloszenie zakaceptowane o .01.7 zy ajkso tak..i do rana nic wiecej..
[ Dodano: 2013-10-22, 18:32 ]
przepraszam..0.28 twoje napisane i zaakceptowane.bo tak latwiej..niech motloch czeka na swoja kolejke...
nie chce znowu wojen ale mysle ze to nei w porzadku i jest to jeden z argumentow ktory podnosilem w czasie dyskusji nad zmianami..jak sie przy korycie siedzi blizej to takie utrudnienia tak nie wadza.
[ Dodano: 2013-10-22, 18:34 ]
ten temat moze nawet nie dotyczyl tego ze ogloszenia czekaly a ogolnie pracy moderatora..
jestem przyzwyczajony ze moderator idzie i robi po kolei co widzi ze trzeba zrobic lub jest zle.ale to widocznie tylko moje przyzwyczajenie...belki rozdawac i ostrzezenia to nie jedyna rola moderatora.
twoje ogloszenie zakaceptowane o .01.7 zy ajkso tak..i do rana nic wiecej..
[ Dodano: 2013-10-22, 18:32 ]
przepraszam..0.28 twoje napisane i zaakceptowane.bo tak latwiej..niech motloch czeka na swoja kolejke...
nie chce znowu wojen ale mysle ze to nei w porzadku i jest to jeden z argumentow ktory podnosilem w czasie dyskusji nad zmianami..jak sie przy korycie siedzi blizej to takie utrudnienia tak nie wadza.
[ Dodano: 2013-10-22, 18:34 ]
ten temat moze nawet nie dotyczyl tego ze ogloszenia czekaly a ogolnie pracy moderatora..
jestem przyzwyczajony ze moderator idzie i robi po kolei co widzi ze trzeba zrobic lub jest zle.ale to widocznie tylko moje przyzwyczajenie...belki rozdawac i ostrzezenia to nie jedyna rola moderatora.